ddr5 farkını ben de biliyorum onu yapacak diye de neredeyse baştan sistem dizeceksin dostum.boş konuşmak değil uzun vadede mantıklı yatırım yapmak 100 TL fark için acele etmeye gerek yok ddr5e geçince farkı anlarsın boşboş klonuşan sensin.
Yukardaki arkadaşın attıgı video gösteriyor ki 3-5 fps max artar.Oyunlarda grafik ayarların düştükçe yük işlemciye doğru kayar.Bunun için Cs , valo gibi oyunlarda hissedilir bir artış yaşarsın 20-30 fps gibi bi artış olabilir belki.Ama bunun için uğraşmaya ve bütçe harcamaya bence çok gerek yok.Bence performans artışı istiyorsan DDR5e geçmen daha mantıklı olur diğerleri seni tatmin etmez gibi.herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim ve bir sorum daha var sizce 2. el alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 10 fps de mi artmaz diğer oyunlarda
8400F - A620 - 16GB Ram FP olarak geçebilirsin
En iyi FP sistemi önermiş arkadaş. Başka hiçbir yere dolanma. Para biriktirip bu sisteme geçmen aşırı fark yaratır. 5-10 fps için paranı çar çur etme hocam.
5700x alteşekkür ederim
jkghjgkgfjhkgjfhkBence gerek yok, performans artışı olabilir ama gereksiz para harcanan bir transfer olur. Aynı Carlos Sainz'i çıkarıp Hamilton'u takıma sokmak gibi![]()
bari ekran kartını değiştireyim de fps arttsınddr5 farkını ben de biliyorum onu yapacak diye de neredeyse baştan sistem dizeceksin dostum.![]()
ekran kartı iyi fikir. ne alacağına göre de işlemci değişir unutma.jkghjgkgfjhkgjfhk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bari ekran kartını değiştireyim de fps arttsın
tabıkı ederpeki çok fark eder mi
fps oyun oynuyorsan mesela cs2 oynuyorsan uçurur.peki çok fark eder mi