EnesYılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutucu demiştim ama kasa sanırsam.Rempage zuko modeli mesh 140 mm 4 fan
Soğutucu demiştim ama kasa sanırsam.Rempage zuko modeli mesh 140 mm 4 fan
özele bakBu modelde boşluk kalır doğrumu anladım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim fiyati biraz absürt geldi o fiyata sıvı soğutucu mevcut galiba
İş görürmü soğutması nasıl?
Soğutucu tam oturdu eminim kasada 4 adet fan bulunuyor işlemci 1 ekran kartı 2Bede stok fanla oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor. Büyük ihtimalle kasanın fanları iyi olmadığı için, içeriye yeterince hava üflemiyor olabilir. Bir diğer ihtimal de soğutucu tam oturmamış olabilir.
Soğutucu tam oturdu eminim kasada 4 adet fan var ayrıca işlemci 1 ekran kartı 2
Dark freezer x125 taktım. Yukarıda arkadaşın dediği gibi b450 m k anakarta kule tipi soğutucu takınca ekran kartı ile arasındaki boşluk yaklaşık 1 cm felan. Ama ekran kartının ısısında hiçbi dezavantaj yaratmadı. Tavsiye ederim hiç düşünmeden al tak hem çalışma sesi de düşük rahatsız etmiyorFanını ne gibi bir zarar var ekran kartı fanı aşağıda ama anlamadım her modeldemi böyle olacaktır?
Kasa farkı olabilir benim kasamda hava çıkışı pek iyi değil sanırsam.
Undervolt uygulamasını yapmadım yapmayı bilmiyorum. Kullandığın soğutucuyu önerirmisin atarsan bakabilirim.
SE 224 XT - PERFAN 120 H - DARK FREEZER X125 üçünden hangisi hem F/P Hem soğutma olarak daha iyi bilginiz varmı ?Dark freezer x125 taktım. Yukarıda arkadaşın dediği gibi b450 m k anakarta kule tipi soğutucu takınca ekran kartı ile arasındaki boşluk yaklaşık 1 cm felan. Ama ekran kartının ısısında hiçbi dezavantaj yaratmadı. Tavsiye ederim hiç düşünmeden al tak hem çalışma sesi de düşük rahatsız etmiyor
kule tipi fanınızın markası nedir acaba 90 derecede çalışıyor bugün aldım çalıştırmak istemiyorum boşta 70 derece ve youtubede stok fan kuleden daha iyi diye bi algı var napmalıyımAlıntıyı görüntüle
Kule Tipi soğutucu ile birlikte boşta sıcaklıklar bu derece tam yükte 68 e gelmiyor sıcaklıklar. Tavsiyem paranız olduğunda stok fandan kurtulup kule tipi fan almanız.
400 600 liralık kule tipi soğutucu ile yükte 60 70 derecelerde rahatlıkla tutabilirsin, arkadasımda da aynı islemci var 450tl lik sogutucu aldı max 65 70 görüyorMerhabalar. AMD RYZEN 5 5600 işlemcim stok fanıyla birlikte boşta 60 70 arası bazen 55 derecelerine düşüyor oyunlarda 80 90 arası gidip geliyor. Örneğin Spiderman Remastred oyununu ultra ayarlarda oynadım ve ısısı 90 94 arasıydı LOL 'de 80 84 arası geziyor bana tuhaf geldi hiçbir bios ayarı veya voltaj vb. ayarı yapmadım kafam Frisby Marka 500 w Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum normal değilse sıvı soğutucuyla düzeltebilirmiyim yoksa garantiyemi göndermeliyim henüz 1 haftalık kasam.
GEFORCE RTX 3060 12GB
R5 5600
16 GB RAM
PRIME B450M-K II ANAKART
FRİSBY MARKA 500W KASA
kule tipi fanınızın markası nedir acaba 90 derecede çalışıyor bugün aldım çalıştırmak istemiyorum boşta 70 derece ve youtubede stok fan kuleden daha iyi diye bi algı var napmalıyım