Çözüldü✓ R5 5600 termal macun önerisi

Teşekkürler hocam. Tehlikeli olduğu yazılmış bir kaç yerde, taşarsa falan sıkıntı çıkarır diyorlar. Sıvı dokusu nasıl acaba çok mu sıvı yoksa bildiğin macun gibi mi bu?
Arctic MX-4 kesinlikle hocam aynı arada kalmayı bende 1 hafta önce yaşadım çok araştırdım kesin kararı buldum
Thermal Grizzly Kryonaut ile Arctic MX-4 arasında soğutma farkı olarak sadece 1 derece fark var araştırıp karşılaştırma videolarını izleyebilirsin zaten görürsün onun yanı sıra Arctic MX-4 4 gr iken Thermal Grizzly Kryonaut 1 gr ve en önemlisi dayanıklılık olarak Thermal Grizzly Kryonaut ın hem dayanıklılığı az hem kullanım ömürü az neredeyse yarı yarıya fark var Arctic MX-4 ile arasında bu gramaj ve dayanıklılık ömür farkına rağmen fiyat olarak da hemen hemen aynılar tercih sizin :)

Hocam güzel soğutucak bu işlemciyi kasa önerisi var mı

Hocam güzel soğutucak bu işlemciyi kasa önerisi var mı
sorunun ucunu çok açık bırakmışsın hocam fiyat bandı ne ve tasarıma önem veriyor musun yoksa bütçene uygun en fp ürünümü mü istiyorsun sana söyleyeceğim tasarım olarak da kötü olmaz da illaki o bütçeye daha tasarımı iyi olan bulunur onun için diyorum

sorunun ucunu çok açık bırakmışsın hocam fiyat bandı ne ve tasarıma önem veriyor musun yoksa bütçene uygun en fp ürünümü mü istiyorsun sana söyleyeceğim tasarım olarak da kötü olmaz da illaki o bütçeye daha tasarımı iyi olan bulunur onun için diyorum
Knk Max 1400 power ile beraber 2800
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle konu açtım bak istersen

Knk Max 1400 power ile beraber 2800

Hocam şöyle konu açtım bak istersen
Başlık '2800 TL kasa PSU öneri' https://forum.donanimarsivi.com/konu/2800-tl-kasa-psu-oeneri.656950/

Son düzenleme:
Geri