Thermaltake ne dersiniz hocamHocam o bütçeye upgrade gereksiz kalır. Daha iyi bir işlemciye geçmeye kalksanız anakart değiştirmek zorundasınız. Toplam 15'e falan patlar size. Bende de aynı kart ve işlemci var gayet yeterli bence. Hala bazı hazır sistemlerde ekran kartını yüksek tutabilmek için 5600 kullanılıyor. Performansı gayet yeterli bence. Onun yerine iyi bir kule tipi soğutucu alıp overclock yapmayı deneyin. Ben 4.6 GHz sabit kullanıyorum şu an.
7 aydır Assassin X 120 Refined SE PLUS kullanıyorum, memnunum. Aşırı bir ses yapmıyor ama biraz büyük olduğu için montajı zordu. Ramleri, ekran kartını ve bazı kabloları söküp takmak zorunda kaldım. Daha küçük soğutucular daha kolay takılıyo. Ramler ile neredeyse değiyor gibi çok çok ufak boşluk var. Alttaki ekran kartıyla da az boşluk var ama bir sıkıntı yaşamadım.Thermaltake ne dersiniz hocam
Fan için 1-1.5 arası hocam bütceBütçe?
7 aydır Assassin X 120 Refined SE PLUS kullanıyorum, memnunum. Aşırı bir ses yapmıyor ama biraz büyük olduğu için montajı zordu. Ramleri, ekran kartını ve bazı kabloları söküp takmak zorunda kaldım. Daha küçük soğutucular daha kolay takılıyo. Ramler ile neredeyse değiyor gibi çok çok ufak boşluk var. Alttaki ekran kartıyla da az boşluk var ama bir sıkıntı yaşamadı
Benim kasa biraz küçük msi mag forge m100r önceden dark x123 hava soğutma vardı zor oluyodu ama oluyordu onu başkasına verdim şuan voltaj düşürüp stok ile idare ediyorum thermallight ve deepcool arasında kaldım bütcem 1-1.5 arası7 aydır Assassin X 120 Refined SE PLUS kullanıyorum, memnunum. Aşırı bir ses yapmıyor ama biraz büyük olduğu için montajı zordu. Ramleri, ekran kartını ve bazı kabloları söküp takmak zorunda kaldım. Daha küçük soğutucular daha kolay takılıyo. Ramler ile neredeyse değiyor gibi çok çok ufak boşluk var. Alttaki ekran kartıyla da az boşluk var ama bir sıkıntı yaşamadım.