R5 5600 Wraith Prism İle PBO

anakartın sitesinde bir şey bulamadım ama çok büyük ihtimalle destekliyordur. bu soğutucu en küçük hava soğutma tiplerinden zaten (stok fan şeklindekilerden sonra)

anakartın sitesinde bir şey bulamadım ama çok büyük ihtimalle destekliyordur. bu soğutucu en küçük hava soğutma tiplerinden zaten (stok fan şeklindekilerden sonra)
Peki macun öneriniz var mıdır? Yoksa bu üründe macun sürülü mü geliyor?

Peki macun öneriniz var mıdır? Yoksa bu üründe macun sürülü mü geliyor?
yanında termal macun geliyor genelde siz sürüyorsunuz. yoğutube de baktım yanında vermişler siz uyguluyorsunuz. gelmezse mx4 alamabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğutucu şöyle bir şey olacak hocam kaba taslak

Ekler

• 1679012499283.png
    1679012499283.png
    602 KB · Hit: 48
yanında termal macun geliyor genelde siz sürüyorsunuz. yoğutube de baktım yanında vermişler siz uyguluyorsunuz. gelmezse mx4 alamabilirsiniz.

soğutucu şöyle bir şey olacak hocam kaba taslak
Teşekkür ederim hocam. Şimdi piyasaya baktımda zamanında 399TL ye aldığım Wraith Prism'in fiyatı attığınız fandan bile fazla olmuş çok garip gerçekten.

@EfoWars https://www.amazon.com.tr/Noctua-NH...ywords=amd+wraith+prism&qid=1679012700&sr=8-2 böyle bir ürün nasıl olur?

Teşekkür ederim hocam. Şimdi piyasaya baktımda zamanında 399TL ye aldığım Wraith Prism'in fiyatı attığınız fandan bile fazla olmuş çok garip gerçekten.

@EfoWars https://www.amazon.com.tr/Noctua-NH-U12S-SE-AM4-120-Single-Dikey-soğutucu/dp/B01N9X2YYN/ref=sr_1_2?keywords=amd+wraith+prism&qid=1679012700&sr=8-2 böyle bir ürün nasıl olur?
aynı ebatlarda ürün tek farkı fanı. bence 400 tl ye değmez bir fark. he tabi noctua kalitesi tartışılmaz.

hocam bu arada yani cbp açıkken ve pbo kapalıyken sabit ghz alıyorsanız ısı değerleri yüksek değilse böyle kullanmaya devam edebilirsiniz. soğutucu almak her türlü serinlik katacaktır ama bütçeniz yoksa zorlamanın da anlamı yok bence.

Son düzenleme:
aynı ebatlarda ürün tek farkı fanı. bence 400 TL ye değmez bir fark. he tabi noctua kalitesi tartışılmaz.

hocam bu arada yani cbp açıkken ve pbo kapalıyken sabit ghz alıyorsanız ısı değerleri yüksek değilse böyle kullanmaya devam edebilirsiniz. soğutucu almak her türlü serinlik katacaktır ama bütçeniz yoksa zorlamanın da anlamı yok bence.
Anakarttan hangi değerleri girmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum hocam. O yüzden Ryzen Master üzerinden yapmıştım bir öneriniz var mı?

Anakarttan hangi değerleri girmem gerektiğini tam olarak bilmiyorum hocam. O yüzden Ryzen Master üzerinden yapmıştım bir öneriniz var mı?
hocam ben ryzen master kullanmadım. eğer elle ince dokunmayacaksa cbp açmak yeterli oluyor. sıfır biosta zaten açık gelir kendisi

ghz vb takip etmek için hw monitör oyun içi rahatça görmek için de msi afterburner kullanabilirsin. bende yan monitör olduğu için hw monitörden bakarım genelde

hocam ben ryzen master kullanmadım. eğer elle ince dokunmayacaksa cbp açmak yeterli oluyor. sıfır biosta zaten açık gelir kendisi

ghz vb takip etmek için hw monitör oyun içi rahatça görmek için de msi afterburner kullanabilirsin. bende yan monitör olduğu için hw monitörden bakarım genelde
1679013582411.png

şu anda pbo kapalı stress altında değerler bunlar hocam.

aida64 ten stress testi ve hwmınitörden değerlere bakar mısınız?

1679013805067.png

aida64 ten stress testi ve hwmınitörden değerlere bakar mısınız?

Alıntıyı görüntüle
AİDA64 Üzerinden tam olarak hangi testi başlatmalıyım?

Geri