🔥İndirim R5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 SİSTEM 🔥 50.799₺ (Peşin Fiyatına 10 Taksit)

alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı?

Arkadaşlar cs2 oynuyorum sistemim imzadaki gibi bu sisteme geçsem fpa anlamında iyi bir yükseliş olurmu veya geçmeye değermi

Beyler dün sipariş vermiştim ama bugün vazgeçtim. Sistemin fiyatının 30 bini zaten ekran kartı ve Hepsiburada üzerinde ekran kartlarına 10 taksit var. Kalan parçaları da iyisinden alsanız dahi fiyat absürt şekilde artmıyor.

Örnek veriyorum msi b650m-b en giriş seviyesi anakartlardan biri. Aynı fiyata çift m2 slotu bulunan bir anakart alınabilir.

Ram konusunda dün 2x16 6000mhz cl30 xpg ram'ler 7700 liraya satıldı.

Üstelik ekran kartı + ram + anakart sepetinde bade farksız 10 taksit kullanılabildi.

Hal böyle olunca pahalı parçaları 10 taksit ile aldıktan sonra psu, kasa ve ssd'yi 3 6 taksitle alıp çok fazla fiyat farkı ödemeden daha kaliteli bir pc toplanabilir.

Çünkü kasanın içerisindeki psu 80+ white sertifikalı, tier listte "çöp" kategorisinde. Soğutucu masrafı mutlaka olacak. Tam potansiyel performans isteniyorsa ram ileride upgrade edilecek. Depolama ihtiyacınız olsa ileride çift m2 slotu bir anakart için masraf edeceksiniz. Değmez yani.

Selamlar,

Güncel fiyat 53k üzeri olmuş bu arada bilginiz olsun arkadaşlar.

Selamlar,

Güncel fiyat 53k üzeri olmuş bu arada bilginiz olsun arkadaşlar.
"Vade farksız taksit olayı çok iyi. Premium+Visa karta özel fiyat visa kart kullanmanız şart ödeme adımında 2500₺ düşüyor 50.799₺ oluyor."

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,565
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri