Bence o soğutucuyu komple çıkar geri tak bir güzel sağlam bir termal macun ile yenile ben thermalright pearless asasin 120 ile oyun oynarken Max 55-60 görüyorum boşta 70-80 derece olması korkunç 63-65 olması çok kötü ortalama boşta sıcaklık Max 40-55 derece olması lazım birde o güç planı ayarları ile çok oynama o ayar sana çok bişey katmaz bırak dengelide kalsın ben öyle kullanıyorum daha yeni fark ettim o soğutucu bildiğin aşağıya sarkmış o şekilde zaten performans alamazsın işlemci sıcaklığından çok aşağıya doğru güç uygulandığından çok zannetmiyodum ama belki bilgisayarın işlemci chipsetine zarar verebilirCevaplar için teşekkürler güç planı yüksek performansta kalmış. Şuan 63 65 normal diye düşünüyorum. Peki bu kule tipinin aşağıya doğru tam sıkılmamış gibi durması ve hafif sallanması normal mi? İyice sıktığımdan eminim.
63 derecede ve kule tipinin duruşuda normal değil ondan herşeyi adımadım yazdımCevaplar için teşekkürler güç planı yüksek performansta kalmış. Şuan 63 65 normal diye düşünüyorum. Peki bu kule tipinin aşağıya doğru tam sıkılmamış gibi durması ve hafif sallanması normal mi? İyice sıktığımdan eminim.