Neler Yeni

R5 7500f boştayken 70-80 derece

LiveUpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Can Postal
image.jpg

Cpu frekansı 4700 sıcaklık 70 80 arası oluyor. Sistemi alalı 2 gün oldu. Deepcool Ag500 kule tipi soğutma var. Tam oturmamış olabilir mi aşağıya doğru yamuk duruyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?

bwNN

80+ Silver
Hocam soğutucuyu çıkarıp güzel bir macunla tekrar dener misiniz 70 80 yüksek boşta

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
EmreE
Soğutucun,jelatini üstünde mi macun yeterli seviyedemi değilse çıkartın soğutucuyu ilk jelatini sökün sonra macunu X şeklinde cpuya sürün çok okanyacak şekilde sonra bloğu üstüne koyun vidaları hizaladıktan sonra hepsini eşit miktarda azar azar sıkın pcyi açın güç planı modunu dengeliye alın

LiveUpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Can Postal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler güç planı yüksek performansta kalmış. Şuan 63 65 normal diye düşünüyorum. Peki bu kule tipinin aşağıya doğru tam sıkılmamış gibi durması ve hafif sallanması normal mi? İyice sıktığımdan eminim.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Efe
Cevaplar için teşekkürler güç planı yüksek performansta kalmış. Şuan 63 65 normal diye düşünüyorum. Peki bu kule tipinin aşağıya doğru tam sıkılmamış gibi durması ve hafif sallanması normal mi? İyice sıktığımdan eminim.
Bence o soğutucuyu komple çıkar geri tak bir güzel sağlam bir termal macun ile yenile ben thermalright pearless asasin 120 ile oyun oynarken Max 55-60 görüyorum boşta 70-80 derece olması korkunç 63-65 olması çok kötü ortalama boşta sıcaklık Max 40-55 derece olması lazım birde o güç planı ayarları ile çok oynama o ayar sana çok bişey katmaz bırak dengelide kalsın ben öyle kullanıyorum daha yeni fark ettim o soğutucu bildiğin aşağıya sarkmış o şekilde zaten performans alamazsın işlemci sıcaklığından çok aşağıya doğru güç uygulandığından çok zannetmiyodum ama belki bilgisayarın işlemci chipsetine zarar verebilir

Son düzenleme:

acilo5050

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Halil uçar
Yuksek performansta olmasi normal zaten ama sicaklik normal degil hocam ya macun fazla , sogutucu bakir islemci yüzüne oturmamis , sogutucu jelatini ustunde kaldi. Bunlari tek tek kontrol etmen gerekli

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
EmreE
63 derecede ve kule tipinin duruşuda normal değil ondan herşeyi adımadım yazdım

LiveUpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Can Postal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler yarın söküp tekrar deneyeceğim.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Tayfun Balım
Hocam soğutucunun jelatinini sökmemiş olma ihtimaliniz var. Onu kontrol edin ve söylediğiniz gibi soğutucu tam oturmamış olabilir. Sallanması normal değil.

Aynı işlemciyi phantom spirit ile kullanıyorum %100 yükte 70i görmüyorum.
Boşta 40 oyunda 45-55 arası gidip geliyor.

LiveUpTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Can Postal
jelatini tam olarak nerede kalıyor. Kasanın dışından baktığımda bi jelatin görülmüyor. Hazır sistem olarak aldım sökmüşlerdir diye düşündüm açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,554
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom