Eren TORUN
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
ben 12 çekirdek olarak hatırlıyorum 6 gözüküyor bir hata var mıdır işlemcim başlıkta belirttiğim işlemcidir
işlemci zaten 6 çekirdekAlıntıyı görüntüle
ben 12 çekirdek olarak hatırlıyorum 6 gözüküyor bir hata var mıdır işlemcim başlıkta belirttiğim işlemcidir
İşlemci 6 çekirdek zaten sanal 12 çekirdek, bir yanlış yok yani.Alıntıyı görüntüle
ben daha öncesinde 12 görmüştüm bu kısımda ayar yaparken ama şimdi 6 gözüküyor şaşırdımişlemci zaten 6 çekirdek
![]()
AMD Ryzen 5 7500F
AMD Ryzen 5 7500F 100-000000597 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Alıntıyı görüntüle
6 çekirdek 12 thread hocam.Thread dediğimiz bir teknoloji.Bir çekirdeğe 2 iş yaptırıyoruz gibi düşünün.Böylece elimizde iş görür 12 parçacık oluyor.Alıntıyı görüntüle
Kendi bilgisyarımdan örnek vereyim. Bilgisayarım'da aygıt yöneticisini açtığımda bende böyle gözüküyor. Sizde gidip kendi bilgisayarınızdan aygıt yöneticisini açıp baktığınızda böyle gözüküyorsa, sorun yok demektir.
normal midir
düzelmediBIOS sıfırlayıp bak.
BIOS'ta ayarı oluyor bazen yanlışlıkla onu açıyorlar öyle oluyor. Windows'taki mevzu ise genelde işlemci değiştirdikten sonra böyle hata olabiliyor.düzelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hala aynı gözüküyor normal mi bu