Yetersiz olduğunu söylüyorlar diye.Yoksa değiştirmeyi düşünmüyordumfazlasını götürü diye düşünüyoruım işlemciyi değiştirme sebebin ne
Bazen darboğaz yapar hocam ama idare eder tabikideSelamlar 2K da bu sistem 1-2 yıl götürür mü 1-2 yıl götürür mü deme sebebim işlemciyi 1-2 yıl sonra değiştireceğim yani sizce bi sorun yaratır mı şuan 7500f ?
Uygun denk geldiği için söylüyorum.
İyi forumlar
Darboğaz yapsa bazen ne gibi bir değişiklik olur oyunun donması mı demek yani?Bazen darboğaz yapar hocam ama idare eder tabikide
Eder bişe olmaz hatta oc falan yapabilirsen de daha güzel olur.Selamlar 2K da bu sistem 1-2 yıl götürür mü 1-2 yıl götürür mü deme sebebim işlemciyi 1-2 yıl sonra değiştireceğim yani sizce bi sorun yaratır mı şuan 7500f ?
İyi forumlar
Anakarttan ayarlarım anakart b650m kEder bişe olmaz hatta oc falan yapabilirsen de daha güzel olur.
Kanka darboğaz ne oluyor peki oyunun donması mı çökmesi mi yani oynanmayacak halde mi oluyor darboğaz nedir?Eder bişe olmaz hatta oc falan yapabilirsen de daha güzel olur.
Arada drop yemesi gibi bir şey ama 7500f 4080 süper kombinasyonunda öyle bişey yaşamazsın darboğazı hissetmezsin yüksek ihtimal.Anakarttan ayarlarım anakart b650m k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka darboğaz ne oluyor peki oyunun donması mı çökmesi mi yani oynanmayacak halde mi oluyor darboğaz nedir?
Hocam 4800 süper alıp yanına neden o işlemciyi tercih etme sebebinizSelamlar 2K da bu sistem 1-2 yıl götürür mü 1-2 yıl götürür mü deme sebebim işlemciyi 1-2 yıl sonra değiştireceğim yani sizce bi sorun yaratır mı şuan 7500f ?
İyi forumlar
Hazır sistem alıyorum fiyat uygun geldi dostum.Hocam 4800 süper alıp yanına neden o işlemciyi tercih etme sebebiniz
Yani yaşarsam hiç almanın bi anlamı yok gibi?Arada drop yemesi gibi bir şey ama 7500f 4080 süper kombinasyonunda öyle bişey yaşamazsın darboğazı hissetmezsin yüksek ihtimal.
Hocam 4800 süper alıp yanına neden o işlemciyi tercih etme sebebiniz
Ramleri 2x8 yerine 2x16 5600 mhz cl46 32 gb yapmayı planlıyorumHazır sistem alıyorum fiyat uygun geldi dostum.
Yani yaşarsam hiç almanın bi anlamı yok gibi?
70e çöpHazır sistem alıyorum fiyat uygun geldi dostum.
Yani yaşarsam hiç almanın bi anlamı yok gibi?
Alıntıyı görüntüle
Ramleri 2x8 yerine 2x16 5600 mhz cl46 32 gb yapmayı planlıyorum
32 gb ram70k biraz pahalı
Varmı daha iyisi70e çöp
Var mı daha iyisi veya bunun yerine tercih edebileceğim önceliğim vatan olması70k biraz pahalı