Neler Yeni

r5 stock cpu cooler

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Kenan Doğan
Abi selamlar dün senin topladığın bilgisayarı almak isterken abarttım ve ortaya böyle bir şey çıktı.fakat her şeyin arasında stock cpu fanına bakmayı unutmuşum. Wraith prism çıkacak nasıl olsa diye sevinmiştim.Bugün konuyla alakalı videonu izleyince şok geçirdim.Eğer elinde fazladan cpufanın varsa hediye edebilir misin? Bu parçaları alıyım derken bütçemi sıfırladım. Teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Büyük ihtimalle elinde fazlalık fan yoktur ve zaten hazır sistemlerde stok fan takılıyor. Wraith Prism değil ama idare edecektir. Ayrıca bu sistem ne kadar tuttu? Düşündüğüm gibiyse daha uyguna bulunabilir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Kenan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle elinde fazlalık fan yoktur ve zaten hazır sistemlerde stok fan takılıyor. Wraith Prism değil ama idare edecektir. Ayrıca bu sistem ne kadar tuttu? Düşündüğüm gibiyse daha uyguna bulunabilir diye düşünüyorum.
8900tl tuttu yine diğer sitelerden tek tek parça topladım sonra itopya'dan topladığımda 220 tl gibi bir fark oluştu o farkı ödemenin daha iyi olacağını düşündüm sürekli kargo takibi ile uğraşmak istemedim.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
İşlemci 3600x, anakart Msi B450m-a pro max, sata ssd çıkartıp 500gb m2 ssd ekleyebilirsiniz. 7.7K fiyata hemen hemen aynı sistem çıkıyor. Sonra bir bütçe belirleyip işlemci soğutucu alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Kenan Doğan
İşlemci 3600x, anakart MSI B450m-a pro max, sata SSD çıkartıp 500gb m2 SSD ekleyebilirsiniz. 7.7K fiyata hemen hemen aynı sistem çıkıyor. Sonra bir bütçe belirleyip işlemci soğutucu alabilirsiniz.
hocam nvme m2 ssd kullanıyorum ve üzgünüm artık çoktan aldım. Amd3600x haricinde dediğiniz parçaları kullanıyorum

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
hocam nvme m2 SSD kullanıyorum ve üzgünüm artık çoktan aldım. Amd3600x haricinde dediğiniz parçaları kullanıyorum
Ben fiyat açısından daha uygun oluyor dedim. Aldıysanız hayırlı olsun.

T3Ke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Mehmed Said Ay
thermaltake v200den ısınma şikayeti yaşayan kullanıcı var. önü camla kaplı , öndeki fanların havayı alacak yeri yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Kenan Doğan
dediğinizi araştırdım egzoz fanıyla alakalı bir sorun olduğunu yazmışlar onuda itopya değiştirerek çözdüğünü yazmış en olmadı üstede bir egzoz fan eklerim hava sirkülasyonu double çaılışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

thermaltake v200den ısınma şikayeti yaşayan kullanıcı var. önü camla kaplı , öndeki fanların havayı alacak yeri yok.
dediğinizi araştırdım egzoz fanıyla alakalı bir sorun olduğunu yazmışlar onuda itopya değiştirerek çözdüğünü yazmış en olmadı üstede bir egzoz fan eklerim hava sirkülasyonu double çalışır

Top Bottom