abcd1234
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
10.000 Nama geldin mi dediklerim aç. Açık ara en iyi operatörlerden.İlk Fuze aldım
10.000 Nama geldin mi dediklerim aç. Açık ara en iyi operatörlerden.İlk Fuze aldım
Caveira yeni başlayan biri için iyi bir operatör değil. Jackal olabilir ama.10.000'e geldin mi ilk operatörlerin Jackal ve Caveira olsun.
Teşekkürler alırım onlarıda.10.000 Nama geldin mi dediklerim aç. Açık ara en iyi operatörlerden.
MuteArkadaşlar bugün başladım r6 oynuyorum ve 1000 namım oldu 1000 namlık bir operatör önerir misiniz? saldıranlar savunanlar farketmez
Cave yeni başlayan biri için ideal değil10.000'e geldin mi ilk operatörlerin Jackal ve Caveira olsun.
Jackal açabilirsin ama caveria açmaTeşekkürler alırım onlarıda.
10 level olduğunda derecesiz açılıyor ve dediğiniz iki operartörler hep ban yiyor10.000'e geldin mi ilk operatörlerin Jackal ve Caveira olsun.
Beyler oyun hala iyi mi? eskisi gibiyse oynamaya başlayacağım ?Arkadaşlar bugün başladım r6 oynuyorum ve 1000 namım oldu 1000 namlık bir operatör önerir misiniz? saldıranlar savunanlar farketmez
Eskisi gibi değil doğal olarak ama hala taş gibi oyun. Valorant CS:GO gibi kitlenin yarısının bitkisel hayatta olduğu oyunlar yerine R6 oynamak çok daha mantıklı.Beyler oyun hala iyi mi? eskisi gibiyse oynamaya başlayacağım ?
bence hala oynanırBeyler oyun hala iyi mi? eskisi gibiyse oynamaya başlayacağım ?
Hile var mı eskiden wallhackler vardı ?bence hala oynanır
350 saatim var karşıma hiç hile gelmedi. Banlar oldukça sık atılıyor. Oyunu oynarken 'ban wave' görmeniz muhtemel.Hile var mı eskiden wallhackler vardı ?