R6 Operatör Önerisi?

Kerem Işık

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,030
Arkadaşlar bu konuyu dün açmıştım şimdi birdaha açıyorum merak etmeyin son olcak :) sizce hangi operatörü açmalıyım oyuna yeni başladım ve ilk açtığım Fuze idi şimdi 2000 namım oldu bir savunma birde saldırı için arıyorum :)

Arkadaşlar bu konuyu dün açmıştım şimdi birdaha açıyorum merak etmeyin son olcak :) sizce hangi operatörü açmalıyım oyuna yeni başladım ve ilk açtığım Fuze idi şimdi 2000 namım oldu bir savunma birde saldırı için arıyorum :)
saldıran ash savunan doc öneririm

Yeni başladıysan savunma:Doc veya Rook alabilirsin
Doc: Can basıyor.
Rook: Armor basıyor .
Yeni başladıysan kolay olur.

Savunma:Montagne veya Thatcher alabilirsin.

Montagne: Kalkanı var sadece bombayla veya arkasına geçince ölüyor takımına info verebilirsin ve de haritaları tanımana yardımcı olur.
Thatcher: Bombası var bütün elektronik aygıtların çalışmasını engelliyor defans takımının.

Ash kullanırsa rush atması gerek.Haritayı bilmeyen biri nasıl rush atsın?Montagne desen anlarım korur kendini.

Yeni başlayan biri daha mp5'i bile düzgün kullanamaz.Dp28'i nasıl kullansın?
Dp çok sekmiyor ki. Hatta Ela'nın silahı bile ondan daha çok sekiyor. Hatta Mp5'te.

Dp çok sekmiyor ki. Hatta Ela'nın silahı bile ondan daha çok sekiyor. Hatta Mp5'te.
Sekmeyi geçtim yeni başlayan için kullanılması zor bir silah.Kaç level insanlar gördüm daha kullanamıyor Tachanka'yı.

Sekmeyi geçtim yeni başlayan için kullanılması zor bir silah.Kaç level insanlar gördüm daha kullanamıyor Tachanka'yı.
tachankanın silahını 100saat sonrası kullanabilidim çok değişik ash alın ama rushlamanzı lazım ama patlayan mermisi için bence değer

Geri