Thatcherdan yana kullanırdım ben oyumu.Hangisi kolay ve iş yapar :
GLAZ
MONTAGNE
BLITZ
THATCHER
SLEDGE
TWITCH
IQ
@GYK12 @shotpoter @yahya58
Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?thatcher
Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?Thatcherdan yana kullanırdım ben oyumu.
abi bunlar ne işe yarıyor?Hangisi kolay ve iş yapar :
GLAZ
MONTAGNE
BLITZ
THATCHER
SLEDGE
TWITCH
IQ
@GYK12 @shotpoter @yahya58
Bana mı soruyon?abi bunlar ne işe yarıyor?
EvetBana mı soruyon?
Bunlar operatör r6 da kullanılan ajanlar Thatcherabi bunlar ne işe yarıyor?
Teknolojik cihazları 5 10 saniyeliğine bozuyor yani thermite Ace hibana gibi hard breachlar la duvari açman için ya thatcher atacaksın ya da bir şekilde kırman gerek bandit kaidi veya muteuBu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
Maverick ile işe yaramaz maverick her türlü açarthatcher alın
takım arkadaşınız thermite ace maverick gibi karakter alırsa çok işe yarıyor
Sana bir öner vereyim En basiti Mute jammerları yokediyor support opu anlayacağın ama silahı efsane bizim orduda dahi Komandolar kullanıyor diyim yani (HK33)Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
emp bombası var hocam attığınız yerde belirli bir alan içersinde ki elektrikleri kesiyor sinyalleri bozuyor scope deki kırmızı nokta da kayboluyor tuzakları devre dışı bırakıyorBu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
Nerelere atmam lazım bilmiyorum?emp bombası var hocam attığınız yerde belirli bir alan içersinde ki elektrikleri kesiyor sinyalleri bozuyor scope deki kırmızı nokta da kayboluyor tuzakları devre dışı bırakıyor
O savunan.Sana bir öner vereyim En basiti Mute jammerları yokediyor support opu anlayacağın ama silahı efsane bizim orduda dahi Komandolar kullanıyor diyim yani (HK33)