Neler Yeni

R6S SALDIRAN TARAF AJAN ÖNERİSİ

Dambıldor

80+ Silver
Sırasıyla thatcher iq sledge geri kalan çöp twitch de alınır da muhtemelen yeni başlamışsın recoili kontrol edemezsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
thatcher alın
takım arkadaşınız thermite ace maverick gibi karakter alırsa çok işe yarıyor

Dambıldor

80+ Silver
Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu karakteri anlamadım nasıl oynamam gerekiyor? Aletleri bozuyormuş. Tam olarak nasıl bir mantığı var?
Teknolojik cihazları 5 10 saniyeliğine bozuyor yani thermite Ace hibana gibi hard breachlar la duvari açman için ya thatcher atacaksın ya da bir şekilde kırman gerek bandit kaidi veya muteu

thatcher alın
takım arkadaşınız thermite ace maverick gibi karakter alırsa çok işe yarıyor
Maverick ile işe yaramaz maverick her türlü açar

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Sana bir öner vereyim En basiti Mute jammerları yokediyor support opu anlayacağın ama silahı efsane bizim orduda dahi Komandolar kullanıyor diyim yani (HK33)

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
emp bombası var hocam attığınız yerde belirli bir alan içersinde ki elektrikleri kesiyor sinyalleri bozuyor scope deki kırmızı nokta da kayboluyor tuzakları devre dışı bırakıyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
emp bombası var hocam attığınız yerde belirli bir alan içersinde ki elektrikleri kesiyor sinyalleri bozuyor scope deki kırmızı nokta da kayboluyor tuzakları devre dışı bırakıyor
Nerelere atmam lazım bilmiyorum?

Sana bir öner vereyim En basiti Mute jammerları yokediyor support opu anlayacağın ama silahı efsane bizim orduda dahi Komandolar kullanıyor diyim yani (HK33)
O savunan.

Top Bottom