Sanmıyorum. Kart eski üretimi çoktan durdu. Garanti kalmamıştır.Ekran kartı bozulmuştur belki, garanti varsa garantiye götür ama kaç yıllık ekran kartı, olmaz zaten
Gerçekten mıKartı 220 derece fırına at. 20 dk kadar kızart. Soğusun bekle. Sonra tekrar tak. (Ciddiyim)
Söylediğin yöntem güzel hatta bazen kart çalışabiliyor ama evde denemeyin diyorlar yine deKartı 220 derece fırına at. 20 dk kadar kızart. Soğusun bekle. Sonra tekrar tak. (Ciddiyim)
Evet o yöntem işe yarıyor bazenGerçekten mı
Evet. Bu yöntem eskiden artık umut kesilmiş ekran kartları için uygulanırdı. Artık pek öneren yok. Ben son çare olarak önerdim. Riskli ama denemeye değer.Gerçekten mı
Hocam bu nasıl ekran kartını düzeltebilir aklım almıyor ne oluyorda çalışıyor bunu yapınca kartlarKartı 220 derece fırına at. 20 dk kadar kızart. Soğusun bekle. Sonra tekrar tak. (Ciddiyim)
Nasıl düzeldiği hakkıda en ufak fikrim yok. Ama düzeldiğine birkaç kez şahit olduğum ekran kartları oldu. Ekran kartı fırınlama diye aratırsan sonuç bulabilirsin.Hocam bu nasıl ekran kartını düzeltebilir aklım almıyor ne oluyorda çalışıyor bunu yapınca kartlar
Kendi bilir, ben bir şey demiyorum.@crazyreign sence fırınlama işlemini yapsın mı ? Denemeye değer mi ?