Aslında kart bana yetiyor cs go da alışkanlığım nedeniyle 4:3 oynuyorum fakat gta 4'de fps az ve ara sıra drop yaşanıyor. Benim amacım oc yapıp gta 4'de oynanılabilir bir fps değeri almak.Bütçen varsa Rx 460 veya 750 ti gibi kartlar almanı öneririm o karta oc yapan bile gözle görülür bir fark göremeyeceksin zamanında kullandım o kartı. Rx 460 a geçince rahat ettim zaten zahmetli bir iş ekran kartına oc yapmak.
Gta 4 zaten optimizasyon özürlüsü bir oyun ne yaparsanız yapın akıcı oynamak mucize olurAslında kart bana yetiyor cs go da alışkanlığım nedeniyle 4:3 oynuyorum fakat gta 4'de fps az ve ara sıra drop yaşanıyor. Benim amacım oc yapıp gta 4'de oynanılabilir bir fps değeri almak.
Overclock Yapmanızı Tavsiye Etmiyorum. Biraz Biriktirip Parçayı Değiştirmek Daha Mantıklı
Gta 4 zaten optimizasyon özürlüsü bir oyun ne yaparsanız yapın akıcı oynamak mucize olur
ve de gta tarzı oyunlar için 4gb ram biraz sıkıntı.
Bütün yorumlarınızı değerlendirerek karar verdim oc yapmayacağım ve en kısa sürede ekran kartımı yenileyeceğim. Belkide bu yaz yeni bilgisayar toplayabilirim. Hepinize teşekkür ederim. Konu kapanabilir.bende r7 240 kullanıyorum overlock şeklinde ama pek fazla etki göstermedi bana
Bütün yorumlarınızı değerlendirerek karar verdim oc yapmayacağım ve en kısa sürede ekran kartımı yenileyeceğim. Belkide bu yaz yeni bilgisayar toplayabilirim. Hepinize teşekkür ederim. Konu kapanabilir.