maalesef psu değiştirmen gerekiyor eski kart olduğu için güç tüketimi performasına göre çok yüksek kalıyor günümüzdebendeki psuda 4 pin var çalışır mı? ve 300w
pc özelliklerini detaylıca yazarsan daha iyi bilgi verebiliriz , her ne kadar oyun oynamayacak olsan bile maalesef ki değiştirmek gerekiyor yoksa pc tamamen yanabilirhocam ben oyun oynamicamda mesela böyle kullanırsam gta 5 30 fps verir mi
pin uymuyor pin uysa oyuna girmediğin sürece açılır derdimhocam ben oyun oynamicamda mesela böyle kullanırsam gta 5 30 fps verir mi
bu kart için güç kaynağımızdan kablo çekmemiz gerkiyor mu kaç pin ve kaç watt çekiyor
i5 6500pc özelliklerini detaylıca yazarsan daha iyi bilgi verebiliriz , her ne kadar oyun oynamayacak olsan bile maalesef ki değiştirmek gerekiyor yoksa pc tamamen yanabilir
eski modeller gözükmüyorPC Power Supply Calculator | PSU | MSI
Find the perfect power supply unit (PSU) for your computer system with our accurate PSU calculator. Determine the ideal wattage based on your components and calculate power requirements for optimal performance.tr.msi.com
artı olarak ram de değişmesi gerekiyori5 6500
300w psu
4gb ddr4 ram
casperın anakartı modeli bilmiyorum
hd 4300/4500 ekran kartı var onunda modelini bilmiyorum hw monitörde cpu z de fln yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eski modeller gözükmüyor
hocam bu bilgisayar chrome açsın yeter bilgisayarı o yüzden fazla para harcamicam ssd fln var üzerinde ramde ucuza bulamadım o yüzden sadece ekran kartını değiştirmek istiyorumartı olarak ram de değişmesi gerekiyor