R7 265 kaç watt çeker

dyron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
bu kart için güç kaynağımızdan kablo çekmemiz gerkiyor mu kaç pin ve kaç watt çekiyor

maalesef psu değiştirmen gerekiyor eski kart olduğu için güç tüketimi performasına göre çok yüksek kalıyor günümüzde
hocam ben oyun oynamicamda mesela böyle kullanırsam gta 5 30 fps verir mi

hocam ben oyun oynamicamda mesela böyle kullanırsam gta 5 30 fps verir mi
pc özelliklerini detaylıca yazarsan daha iyi bilgi verebiliriz , her ne kadar oyun oynamayacak olsan bile maalesef ki değiştirmek gerekiyor yoksa pc tamamen yanabilir

maalesef psu değiştirmen gerekiyor eski kart olduğu için güç tüketimi performasına göre çok yüksek kalıyor günümüzde
bu şekilde 9600gt ile aynı performansı verir mi daha yüksek yada düşük mü olur

pc özelliklerini detaylıca yazarsan daha iyi bilgi verebiliriz , her ne kadar oyun oynamayacak olsan bile maalesef ki değiştirmek gerekiyor yoksa pc tamamen yanabilir
i5 6500
300w psu
4gb ddr4 ram
casperın anakartı modeli bilmiyorum
hd 4300/4500 ekran kartı var onunda modelini bilmiyorum hw monitörde cpu z de fln yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski modeller gözükmüyor

i5 6500
300w psu
4gb ddr4 ram
casperın anakartı modeli bilmiyorum
hd 4300/4500 ekran kartı var onunda modelini bilmiyorum hw monitörde cpu z de fln yazmıyor

eski modeller gözükmüyor
artı olarak ram de değişmesi gerekiyor

artı olarak ram de değişmesi gerekiyor
hocam bu bilgisayar chrome açsın yeter bilgisayarı o yüzden fazla para harcamicam ssd fln var üzerinde ramde ucuza bulamadım o yüzden sadece ekran kartını değiştirmek istiyorum

bu kart yerine ne önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,064
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri