Neler Yeni

R7 3800x için soğutma

Fatihxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih
Bütçe
5

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB​

bu soğutucu iş görür mü 60 65 dereceleri geçmesini istemiyorum
bütçe max 2.5k

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Alican ekinci
yeter hocam soğutur.rgbsiz modelini 5600x de kullanıyorum memnunum

Fatihxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeter hocam soğutur.rgbsiz modelini 5600x de kullanıyorum memnunum
anladım hocam ya bu soğutucu cok kullanılıyor fiyatına görede cok iyi bir soğutmaya sahip benim endişem r7 3800x fazla cekirdeklerden dolayı genelde sıcak çalışan bir işlemci olduğunu biliyorum soğutması diğerlerine göre biraz daha zor alıyım o zaman ya beğenmezsem iade ederim

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Alican ekinci
anladım hocam ya bu soğutucu cok kullanılıyor fiyatına görede cok iyi bir soğutmaya sahip benim endişem r7 3800x fazla cekirdeklerden dolayı genelde sıcak çalışan bir işlemci olduğunu biliyorum soğutması diğerlerine göre biraz daha zor alıyım o zaman ya beğenmezsem iade ederim
https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam kasaya sığıyorsa bunu öneririm.forumda bir çok arkadaş 7800x3d ile kullanıyor bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/4076...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam kasaya sığıyorsa bunu öneririm.forumda bir çok arkadaş 7800x3d ile kullanıyor bunu
bence fazla bile yinede siz bilirsiniz.

Fatihxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB​

bu soğutucu iş görür mü 60 65 dereceleri geçmesini istemiyorum
bütçe max 2.5k
Yeter muhtemelen hocam bu arada bende o işlemciyi kullanıyorum (Gerçi yeni sisteme geçeceğim için satıyorum) AMD Wraith Prism hava soğutma vardı 12 saat kullansam bile 78 dereceyi geçtiğini görmedim macun değişmeyeli
2-3 yıl oldu sen düşün yani yoksa ilk aldığım yıl 62°'yi geçmiyordu ki turbo modu var bı tuşla açılıyor onu hiç açmadım aç saydım muhtemelen biraz sesli olurdu ama sıvı soğutma performansı verirdi ya i senin dediğin soğutmada Assasin's 'de muhtemelen yeter

Fatihxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Fatih
Yeter muhtemelen hocam bu arada bende o işlemciyi kullanıyorum (Gerçi yeni sisteme geçeceğim için satıyorum) AMD Wraith Prism hava soğutma vardı 12 saat kullansam bile 78 dereceyi geçtiğini görmedim macun değişmeyeli
2-3 yıl oldu sen düşün yani yoksa ilk aldığım yıl 62°'yi geçmiyordu ki turbo modu var bı tuşla açılıyor onu hiç açmadım aç saydım muhtemelen biraz sesli olurdu ama sıvı soğutma performansı verirdi ya i senin dediğin soğutmada Assasin's 'de muhtemelen yeter
hocam işlemciyi kaç ghz kullanıyorsunuz
ben 4.2 ghz lerde kullanıyorum bazı oyunlarda 80 görüyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam işlemciyi kaç ghz kullanıyorsunuz
ben 4.2 ghz lerde kullanıyorum bazı oyunlarda 80 görüyor
Yanlış hatırlamıyorsam benimki de o civarlardaydı 4.2 falandı benimkide ama açıkçası yinede ısınmıyordu gerçi hep düşük derecelere alıştığım için ilk kez 72 dereceyi gördüğümde sorup araştırmıştım hava soğutmalı işlemciler için bu sıcaklığın normal olduğunu söylediler

-Tabi burda kasanında soğutma performansı önemli eğer kasanda hava sirkülasyonu iyi değilse o yüzdende ısınıyor olabilir bende önü mesh ATX bir kasa var Frisby gerçi kakiteli değil markaya baktığında ama soğutmasında bir problem görmedim şuana kadar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Assassin 120 alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular