Neler Yeni

Yardım Ryzen 7 9800x3D hava soğutmayla soğutabilir mi?

sugureis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen
Render yapılmayacaksa üst seviye hava soğutucuların hepsi yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten render için alınacak bir işlemci de değil kendisi

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Onur Kartal
Üslupla alakalı hiçbir sorun teşkil etmeyen yoruma bile üslup diyip üsteleme çabanız komik. Argümana cevap bulamıyorsanız kaçamak cevap vermek yerine "bilmiyorum" diyebilirsiniz. Sizi zor duruma sokmaz bu. Bilgilenmenizi sağlar.
Yazdıgınızdaki üslupsal sorunu bile görmüyorsunuz.Sizinle tartısma yapmak gibi bir gayem yok.Argümana cevabımı söyledim sizde düşüncenızı söyledınız konu kapandı.Size ekstra argüman sunma gibi bir şeyi gerekli görmüyorum.En iyisi sizin bildiniz olsun umrumda değil.Alıntılayıp konuyu uzatmayın.İyi günler

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
öncelikle phantom spirüt ile 70 dereceyi ben 7800x3d de alıyorum dedim 2. olarak böyle bir işlemci alıyorsan ucuza kaçmammalısın. 3.oalarak maalesef insanlar bilinçsiz olduğu için işlemciye ve ekran kartına tüm parayı basıyorlar ve diğer bileşenlere önem vermiyorlar.
o konuda haklısınız hocam katılıyorum anakartta hep ucuza kaçılıyor.Kalan bileşenlerde ucuza kaçma konusunda da haklısınız mesela hazır sistemlerin %95 i işlemci ekran kartı dışında diğer bileşenlerden tamamrn kısıyor. bahsetmek istediğim şey phantom fiyatını hak etmez bence hocam commander edebilir ama 2000 tl bence phantoma verilmez. Commander modelinde de kasaya sığmama gibi problem olabilir. Phantom fiyatı pahalı geldi biraz daha arttırılıp arctic 280 ml alınabilir. Ya da başka bileşenlere yatırım yapılabilir. Bütçe sorunu yoksa 800-1000 tl çok takılacak durum değil ama f p olarak bence peerless daha önde.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Baran Kut
Yazdıgınızdaki üslupsal sorunu bile görmüyorsunuz.Sizinle tartısma yapmak gibi bir gayem yok.Argümana cevabımı söyledim sizde düşüncenızı söyledınız konu kapandı.Size ekstra argüman sunma gibi bir şeyi gerekli görmüyorum.En iyisi sizin bildiniz olsun umrumda değil.Alıntılayıp konuyu uzatmayın.İyi günler
Yazıyı yazanın ben olmadığımı bile görmemişsiniz.

Argüman falan da sunmadınız. Hem benim hem de @canomer 'in cevabına. Doğruluğu olmayan bir bilgi verdiniz ve bunun doğruluğunu kanıtlamadan daha öncesinde benim sunduğum argümanı yalanladınız.

En iyi şey benim bildiğim değil, doğru bilgidir. Bilginizin arkasında duramıyorsanız, doğru argüman sunamıyorsanız lütfen bu bilginizi forumda paylaşmayın. İnsanları istemeden yanlış yönlendiriyor olabileceğinizi aklınızda bulundurun. İyi günler.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Onur Kartal
Yazıyı yazanın ben olmadığımı bile görmemişsiniz.

Argüman falan da sunmadınız. Hem benim hem de @canomer 'in cevabına. Doğruluğu olmayan bir bilgi verdiniz ve bunun doğruluğunu kanıtlamadan daha öncesinde benim sunduğum argümanı yalanladınız.

En iyi şey benim bildiğim değil, doğru bilgidir. Bilginizin arkasında duramıyorsanız, doğru argüman sunamıyorsanız lütfen bu bilginizi forumda paylaşmayın. İnsanları istemeden yanlış yönlendiriyor olabileceğinizi aklınızda bulundurun. İyi günler.
Sizinle ilgili olmayan bir yoruma alakasız şekilde dahil olup yorum yaparsanız sizde bu cevabı alırsınız bu gayet normal bir durum.Tartısmaya nıyetım yok sizin bilginiz en doğrusu olarak kalsın lakin boş yorum yaparak bana forumda paylaşmayın gibi ifadelerde bulunmak senın haddıne değil.Burası özgür bir yer isteyen istedıgını yazar.Kimseyi de yanlıs yönlendirdiğim yok araştırıp bakanlar zaten doğruyu kendileri de görecektir.İyi günler yazmayın lütfen daha konu amacından sapmasın.İyi günler.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Baran Kut
Sizinle ilgili olmayan bir yoruma alakasız şekilde dahil olup yorum yaparsanız sizde bu cevabı alırsınız bu gayet normal bir durum.Tartısmaya nıyetım yok sizin bilginiz en doğrusu olarak kalsın lakin boş yorum yaparak bana forumda paylaşmayın gibi ifadelerde bulunmak senın haddıne değil.Burası özgür bir yer isteyen istedıgını yazar.Kimseyi de yanlıs yönlendirdiğim yok araştırıp bakanlar zaten doğruyu kendileri de görecektir.İyi günler yazmayın lütfen daha konu amacından sapmasın.İyi günler.
https://youtu.be/y-ZfIxa6dhY?si=C1INUJvCDUrEXjAl

Buraya paylaşayım da çocuk gibi davranmaktansa bilgilenmeyi tercih edersiniz belki. Hala yanlış bilginizi savunmanız çok komik. Böyle devam.

Top Bottom