🔥İndirim R7 9800X3D TRAY 19.607 TL

Çoktan bitmiş

Sakın almayın megabitpcden bir sürü şikayet var 2. el gönderiyorlar diye. Kapatıp kapatıp açıyorlarmış farklı adlarla. Zaten bakarsanıx 2 aylık mağaza olarak görünüyor.

Adamın birine 4tb samsung 990 pro heatsinki nescafe kutusunda yollamışlar.:kekw:

Sakın almayın megabitpcden bir sürü şikayet var 2. el gönderiyorlar diye. Kapatıp kapatıp açıyorlarmış farklı adlarla. Zaten bakarsanıx 2 aylık mağaza olarak görünüyor.

Adamın birine 4tb samsung 990 pro heatsinki nescafe kutusunda yollamışlar.:kekw:
hahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha

Ekler

• 8b2d7be6-283c-4014-8035-4c2096d32dc0.webp
    8b2d7be6-283c-4014-8035-4c2096d32dc0.webp
    270.8 KB · Hit: 205
hahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
banada aynı kutuda geldi

Güzel cidden benim işlemci tepsiyle gelmişti direkt, toplu olarak gelen tepsiyi kesmiş adamlar üstü de açık işlemci tepside dursun diye bantlamışlar, bir de AMD işlemciydi şansa pinler sağlam geldi 😂

Benim 5600 orijinal kutunun içindeki plastik kapla kutusuz olarak patpata sarılı gelmişti.
7600x kuyumculardaki bilezik kutuları olur ya onda geldi. Seninki biraz daha romantik olmuş :peepokalp:

Yüzük fiyatında zaten 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim 7800x3D önce patpata sonrada kartona sarıp bantlayıp göndermişlerdi kutuya koymamışlardı bile 😂

Ya siz ne anlatıyonuz benim 7500f i adam manav kasasını kare şeklinde kesmiş öyle göndermişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri