- Reaksiyon skoru
- 45
Fazla bir indirim yok ama 20 bin altına düştüğünü nadir görüyoruz.
Son düzenleme:
hahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaahaSakın almayın megabitpcden bir sürü şikayet var 2. el gönderiyorlar diye. Kapatıp kapatıp açıyorlarmış farklı adlarla. Zaten bakarsanıx 2 aylık mağaza olarak görünüyor.
Adamın birine 4tb samsung 990 pro heatsinki nescafe kutusunda yollamışlar.![]()
Bende n11 aldım aynı kutuhahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
banada aynı kutuda geldihahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
Güzel cidden benim işlemci tepsiyle gelmişti direkt, toplu olarak gelen tepsiyi kesmiş adamlar üstü de açık işlemci tepside dursun diye bantlamışlar, bir de AMD işlemciydi şansa pinler sağlam geldihahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
Benim 5600 orijinal kutunun içindeki plastik kapla kutusuz olarak patpata sarılı gelmişti.hahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
Yüzük fiyatında zatenhahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
Benim 7800x3D önce patpata sonrada kartona sarıp bantlayıp göndermişlerdi kutuya koymamışlardı bilehahahahahah. ben ince hesaptan aldım 9800x3d adamlar yüzük kutusuna koymuşlar. Evlenme teklif ettim sevgilime işlemciyle. Bu arada gayet şık bir kutuydu ahaaha
3K fazla verdim kutulu aldım kafam rahat.Fazla bir indirim yok ama 20 bin altına düştüğünü nadir görüyoruz.