9950X3D, 9800X3D'den daha iyi olmaz.Sadece Microsoft Flight Simülator ile uçuş yapan bir arkadaşınızım.Ekran kartı olarak 5070ti düşünüyorum.Sizce hangi işlemci ve ekran kartı almalıyım ? Full grafik uçuş yapmak istiyorum.Herkese canı gönülden teşekkür ederim.
Sim oyunları çekirdek ister.Çoğu simulasyon oyunu en fazla 4 çekirdek civarı kullanıyor yani 9800x3d yeterli olur aradaki 10bin ile 5080 alabilirsin bence.
Ben istemiyor mu dedim?9950X3D, 9800X3D'den daha iyi olmaz.
Eşit olur, 3-5 FPS önde olur.
9800x3D alsanız yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sim oyunları çekirdek ister.
Çoğu simülasyon oyunu EN FAZLA 4 çekirdek istiyor cümlesini ben mi dedim?Ben istemiyor mu dedim?
Evet ortalama 4 çekirdek yeterli oluyor çok daha fazlasını kullanıyor cümlen neye dayanıyor acaba? Cities skylines dışında 6 7 çekirdek civarı kullanan oyun yok.Çoğu simülasyon oyunu EN FAZLA 4 çekirdek istiyor cümlesini ben mi dedim?
Bu abiler öğrettiyse en fazla 4 çekirdeğin yettiğini, kalsın.Evet ortalama 4 çekirdek yeterli oluyor çok daha fazlasını kullanıyor cümlen neye dayanıyor acaba? Cities skylines dışında 6 7 çekirdek civarı kullanan oyun yok.
Öğrendiğimiz yok örnen olması amaçlı tablo çizmiş ona bakmanı istedim bahsettiğin mantık çok yanlış nebi akgünün bu konu hakkındaki videosunu izleyebilirsinBu abiler öğrettiyse en fazla 4 çekirdeğin yettiğini, kalsın.
Simülasyon bu zaten adı üstünde, bir çok hesap var içerisinde. Market Sİmülastor oynuyorsan o başka.
Simülasyon demek başka bir şey ama.
Cities Skylines 8 çekirdekten fazlasını ister.
Ya dostum lütfen tartışmayalım tamam. Yanlış bilgi veriyorsam raporla gitsin bitsin.Öğrendiğimiz yok örnen olması amaçlı tablo çizmiş ona bakmanı istedim bahsettiğin mantık çok yanlış nebi akgünün bu konu hakkındaki videosunu izleyebilirsin