R9 9950X3D mi? R7 9800X3D mi?

Faruk.A

80+
Reaksiyon skoru
48
Sadece Microsoft Flight Simülator ile uçuş yapan bir arkadaşınızım.Ekran kartı olarak 5070ti düşünüyorum.Sizce hangi işlemci ve ekran kartı almalıyım ? Full grafik uçuş yapmak istiyorum.Herkese canı gönülden teşekkür ederim.

Çoğu simulasyon oyunu en fazla 4 çekirdek civarı kullanıyor yani 9800x3d yeterli olur aradaki 10bin ile 5080 alabilirsin bence.

Sadece Flight Simulator için ikisi de fazla. 7800x3D öneririm o bile fazlasıyla yeterli bu arada

Sadece Microsoft Flight Simülator ile uçuş yapan bir arkadaşınızım.Ekran kartı olarak 5070ti düşünüyorum.Sizce hangi işlemci ve ekran kartı almalıyım ? Full grafik uçuş yapmak istiyorum.Herkese canı gönülden teşekkür ederim.
9950X3D, 9800X3D'den daha iyi olmaz.
Eşit olur, 3-5 FPS önde olur.
9800x3D alsanız yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu simulasyon oyunu en fazla 4 çekirdek civarı kullanıyor yani 9800x3d yeterli olur aradaki 10bin ile 5080 alabilirsin bence.
Sim oyunları çekirdek ister.

Çoğu simülasyon oyunu EN FAZLA 4 çekirdek istiyor cümlesini ben mi dedim?
Evet ortalama 4 çekirdek yeterli oluyor çok daha fazlasını kullanıyor cümlen neye dayanıyor acaba? Cities skylines dışında 6 7 çekirdek civarı kullanan oyun yok.

Evet ortalama 4 çekirdek yeterli oluyor çok daha fazlasını kullanıyor cümlen neye dayanıyor acaba? Cities skylines dışında 6 7 çekirdek civarı kullanan oyun yok.
Bu abiler öğrettiyse en fazla 4 çekirdeğin yettiğini, kalsın.
Simülasyon bu zaten adı üstünde, bir çok hesap var içerisinde. Market Simülatorü, similatör den sayıyorsan o başka.
Simülasyon demek başka bir şey ama.
Cities Skylines 8 çekirdekten fazlasını ister.

Bu abiler öğrettiyse en fazla 4 çekirdeğin yettiğini, kalsın.
Simülasyon bu zaten adı üstünde, bir çok hesap var içerisinde. Market Sİmülastor oynuyorsan o başka.
Simülasyon demek başka bir şey ama.
Cities Skylines 8 çekirdekten fazlasını ister.
Öğrendiğimiz yok örnen olması amaçlı tablo çizmiş ona bakmanı istedim bahsettiğin mantık çok yanlış nebi akgünün bu konu hakkındaki videosunu izleyebilirsin

Öğrendiğimiz yok örnen olması amaçlı tablo çizmiş ona bakmanı istedim bahsettiğin mantık çok yanlış nebi akgünün bu konu hakkındaki videosunu izleyebilirsin
Ya dostum lütfen tartışmayalım tamam. Yanlış bilgi veriyorsam raporla gitsin bitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,722
Üyeler
184,487
Son üye
ryuen
Geri