Çözüldü✓ Radeon Süper Çözünürlük yok?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
DA son videosunda gördüm ve AMD resmi sitesinden yeni çıkan güncel driver'ı indirip, DDU ile eskisini kaldırıp kurdum. Ancak videodaki adımları takip ettiğimde "Radeon Süper Çözünürlük" ayarını bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 570 8GB OC

ama benimkı rx5600m
Yazdım ya, sizin kartınızda da olmayabilir. Bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varsa bide link atarsanız
AMD yazınca resmi sitesine girip, Drivers&Supports bölümünden kendi kartınızı seçerek driver'lara ulaşabilirsiniz.

Yazdım ya, sizin kartınızda da olmayabilir. Bilmiyorum.

AMD yazınca resmi sitesine girip, Drivers&Supports bölümünden kendi kartınızı seçerek driver'lara ulaşabilirsiniz.

adrenalin edition yüklüyorum ama

sıkıntı olur mu
Recommended (WHQL) yüklüyorsanız tamamdır. Zaten Adrenalin Edition sürücülerin genel adı.

2k Monitörde çok farkeder, ben şuan 1080p'de deneyeceğim. birazdan yazarım.

1647531112428.png

1080P-RSR OFF- HER ŞEY EN YÜKSEKTE.

RSR Açtığım için, SS alamıyordum. o yüzden görüntü kalitesini atamıyorum. ama 720P'DEN 1080'e upscaling yaptım. Görüntü kalitesi düştü, FPS 10-11 kadar arttı.
Bence worth değil.

Alıntıyı görüntüle

RSR Açtığım için, SS alamıyordum. o yüzden görüntü kalitesini atamıyorum. ama 720P'DEN 1080'e upscaling yaptım. Görüntü kalitesi düştü, FPS 10-11 kadar arttı.
Bence worth değil.
CP 2077'de de ilk çıkan FSR özelliğini denemiştim. Görüntüyü pastel boya gibi yapıyordu. Daha iyi görüntü veren ayarlarda aynı FPS'te oynamak yerine FSR açmak saçma geliyordu. Demek ki bunda da böyle.

Alıntıyı görüntüle

Bence worth değil.
Daha yüksek FPS almanızı engelleyen sistemsel bir probleminiz olması gerekiyor çünkü neredeyse x2 performans yükseliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,004
Üyeler
183,934
Son üye
ekoyal
Geri