snop02
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
Rajintek in psu test varsa tier list atınneden hocam marka hakkında ne biliyorsunuz da almazdım diyorsunuz
Rajintek in psu test varsa tier list atınneden hocam marka hakkında ne biliyorsunuz da almazdım diyorsunuz
Dostum fsp hertürlü iyidir ben fan zero modunu bile açmıyorum kolay kolay ısınıp fan zaten açmıyor açsa da rahatsız etmiyor. Değerler beklediğim gibi gayet güzel güle güle kullan.
eyv teşekkür ederim sen de ekran kartını al artık 9070xt yi alsaydın keşke fiyatları normalkenDostum fsp hertürlü iyidir ben fan zero modunu bile açmıyorum kolay kolay ısınıp fan zaten açmıyor açsa da rahatsız etmiyor. Değerler beklediğim gibi gayet güzel güle güle kullan.
5070ti aldım ama gelmedi daha iade de edebilirim kafam çok karışık gaming trio modeli içime sinmiyor pek. Amd almam eskilerden töbeliyim. Bana kalsa bende test yapmam ama işte forumda görünce insan bir test etmek istiyor. Evet zero dediğim on / off tuşueyv teşekkür ederim sen de ekran kartını al artık 9070xt yi alsaydın keşke fiyatları normalkenbu arada zero fan dediğin normal on/off dışında bir anahtar daha var onu diyorsun sanırım onu ben de hiç açmadım fan sesi bende de yok benim endişem fandan ziyade coil whine dı psu larda çok rastlanan bir sorun neyseki bende hiç yok kulağımı dayıyorum yine de yok
son bir ekleme yapıyım bu testler çok extreme değil mi hangi oyunda sistem bu kadar yük altına giriyorki oynayacağımız alt üstü bir oyun ki çoğu kişi fhd veya 2k oynuyor ben 4k sistemde test ettim oyunlar zaten aynı anda hem gpu hem cpu ya da full yük bindirmiyor mesela benim pc gow 4k ultra DLAA de cpu 36% gpu 99% kullanım yüzdesi veriyor render için bir şey diyemem deneyimim yok o konuda bu testler bir anlam ifade edebilir belki
Msi Gaming Trio güzel bence neden öyle dedin ki5070ti aldım ama gelmedi daha iade de edebilirim kafam çok karışık gaming trio modeli içime sinmiyor pek. Amd almam eskilerden töbeliyim. Bana kalsa bende test yapmam ama işte forumda görünce insan bir test etmek istiyor. Evet zero dediğim on / off tuşu
Amazon.tr satıcı 51k ya aldım. Şuana kadar taksit ve amazon satıcısını bekledim oda hiç model sunmadı. Geçen gün işte döviz takla atınca korkudan çektim görünce . Gaming trio ile 3000 4000 serilerinde çok CW anım var Rog kartlarda dahilMsi Gaming Trio güzel bence neden öyle dedin kiHayırlısı olsun bu arada, ne kadara aldın 5070ti ı acaba?
İyi fiyata almışsın hiç iade etme benceAmazon.tr satıcı 51k ya aldım. Şuana kadar taksit ve amazon satıcısını bekledim oda hiç model sunmadı. Geçen gün işte döviz takla atınca korkudan çektim görünce . Gaming trio ile 3000 4000 serilerinde çok CW anım var Rog kartlarda dahil![]()