Raijintek Cratos 850W Alinir mi?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Bütçe
5500
Ya simdi ben psu konusunda bayagi bir takintiliyim, raijinteki marka olarak biliyorum kasalarindan falan ama psu konusunda bilmiyorum. forumda cok oneriliyor aama ne bileyim bir turlu isinamadim. indirime girmis. yaklasik 5000 tl butceye aalinabilecek en iyisi midir?

Dostum hiç düşünmeden al 3 haftadır kullanıyorum zaten bakarsan herkes bağıra bağıra bunu öneriyor bu fiyatta.Daha düşük fiyat istersen high power bakabilirsin.Onun dışında hiç şüphe etme psu gerçekten kaliteli eline alınca dışından kabloların kalitesinden vs anlıyorsun. Cidden çok güzel sıfır ses. İç bileşenleri vs çok kaliteli incelemesi var forumlarda A tier psu bu fiyatta bu kalite başka bir ürün yok onu diyeyim. 5k iken kaçırma bence, stok hemen bitiyor bu ürünün.Stok biterse fiyatı 6.5k civari oluyor onu diyeyim zaten bu stoklar yeni getirdi teknobiyotik bende ordan aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende en başta ısınamadım ama gerçekten kullanırsan anlarsın öyle kötü kalitede hiçbir tarafı yok

Ya simdi ben psu konusunda bayagi bir takintiliyim, raijinteki marka olarak biliyorum kasalarindan falan ama psu konusunda bilmiyorum. forumda cok oneriliyor aama ne bileyim bir turlu isinamadim. indirime girmis. yaklasik 5000 tl butceye aalinabilecek en iyisi midir?
parasına göre alınabilecek en kaliteli psulardan biri.

yani ustune 1k dahaa koyup baska bisey almaya degmez mi
1.000TL üstünde almaya değecek model yok Enermax D.F.X 1200W dışında.

Ya simdi ben psu konusunda bayagi bir takintiliyim, raijinteki marka olarak biliyorum kasalarindan falan ama psu konusunda bilmiyorum.
Ayrıca PSU'yu raijintek üretmiyor zaten. Marka'nın pek bir önemi yok.

1.000TL üstünde almaya değecek model yok Enermax D.F.X 1200W dışında.

Ayrıca PSU'yu raijintek üretmiyor zaten. Marka'nın pek bir önemi yok.
aldim gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,069
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri