Neler Yeni

Rainbow Six Siege RTX2060s 80 derece

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate
Arkadaşlar selam, 1 ay önce rtx 2060 super ekran kartı aldım. Ağır oyunlarda max 76-77 gören gpu rainbow six siege ye girdiginde 80-81 lerde gezmeye başladı. Ayarları en yüksekte kullansam da en düşükte kullansam da nerdeyse aynı sıcaklıklar, fps kısıtlamayı 60 yapınca 75-76 ya düşüyor sadece. Bir bilgisi, önerisi olan varmı?

Owlore

80+ Bronze
hocam sıcaklık değerleriyle ilgili bir fotograf atıyorum isterseniz bakın
Dlss olarak dengeli modu acınca değerler buralara kadar düştü, diğer ayarlar çok yüksek-yüksek arasında gölgeler hariç (orta da)Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

artı olarak hocam oyun daha tam inmedi
Olması gereken derece o da diğer ayarlarda neden fazla sıcak bilmiyorum benchmark izledim 60 65 arası geziyor genelde

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate
Olması gereken derece o da diğer ayarlarda neden fazla sıcak bilmiyorum benchmark izledim 60 65 arası geziyor genelde
Hocam herşeyi yüksek çok yüksek ayarlarına çektim dlss dengelide artık 60-65 derecelerde max. R6 nın en son güncelleme ile çok fazla ısı sorunu çıkarttığını söyleyen insanlar var belki ondan dolayı benchmark testleri düşük olabilir.

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
bende de 2060 var pc sıfır aldığımda bile aynı yüksek sıcaklıkta çalışıyordu undervolt yaptım sorun çözüldü. 10 derece serin çalışıyor normale göre

Owlore

80+ Bronze
Hocam herşeyi yüksek çok yüksek ayarlarına çektim dlss dengelide artık 60-65 derecelerde max. R6 nın en son güncelleme ile çok fazla ısı sorunu çıkarttığını söyleyen insanlar var belki ondan dolayı benchmark testleri düşük olabilir.
Ben dcden r6 ayarları almıştım orta düşükte oynuyorum genel olarak. 3060 ventus kullanıyorum ventus da zaten hiç sevilmeyen model ama dereceler güzel yani fps kısıtlama kapatınca 65 derece geziyor. Normalde de 165e kısıtlı daha serin çalışıyor, r6 biraz daha işlemciye binen bir oyun ama sizin durumu anlayamadım. Ağır oyunlardan daha çok kullanması absürt bir durum, dediğiniz gibi son güncellemeyle alakalı olabilir r6 dcsine girip bir sormakta fayda var

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate
Ben dcden r6 ayarları almıştım orta düşükte oynuyorum genel olarak. 3060 ventus kullanıyorum ventus da zaten hiç sevilmeyen model ama dereceler güzel yani fps kısıtlama kapatınca 65 derece geziyor. Normalde de 165e kısıtlı daha serin çalışıyor, r6 biraz daha işlemciye binen bir oyun ama sizin durumu anlayamadım. Ağır oyunlardan daha çok kullanması absürt bir durum, dediğiniz gibi son güncellemeyle alakalı olabilir r6 dcsine girip bir sormakta fayda var
Hocam buradan yada dc üzerinden ayarlarınızı atabilir misiniz?

Top Bottom