Tosbağa 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 1,731 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 750 4 Şubat 2021 #1 Arkadaş R6 ya giremiyor. Hata veriyor.
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 6,222 4 Şubat 2021 #2 Dostum bu kadarlık bilgi ile kimse sana yardım edemez. Biraz daha açıklasan hatadan vs bahsetsen.
Tosbağa 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 1,731 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 750 4 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Post automatically merged: 4 Şubat 2021 kadiks yazmış: Dostum bu kadarlık bilgi ile kimse sana yardım edemez. Biraz daha açıklasan hatadan vs bahsetsen. Devamı için tıklayın... resimleri düzenlemem gerekti
Post automatically merged: 4 Şubat 2021 kadiks yazmış: Dostum bu kadarlık bilgi ile kimse sana yardım edemez. Biraz daha açıklasan hatadan vs bahsetsen. Devamı için tıklayın... resimleri düzenlemem gerekti
lapsekili_tayfur 80+ Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 53 Reaksiyon skoru 16 4 Şubat 2021 #4 Aynı sorun bende de var bilen varsa yardım etsin.
kadiks 80+ Gold Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 7,889 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 6,222 4 Şubat 2021 #5 Tosbağa yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Post automatically merged: 4 Şubat 2021 resimleri düzenlemem gerekti Devamı için tıklayın... Bakınayım biraz. Post automatically merged: 4 Şubat 2021 Ubisoft Connect'te, sağ üst köşeden hesap kullanıcı adınızı seçin. • Oturumu kapat'ı seçin . • Oyununuzun etkinleştirildiği hesabın oturum açma ayrıntılarını girin. • Oyununuzu Steam üzerinden tekrar başlatmayı deneyin. Post automatically merged: 4 Şubat 2021 Tosbağa yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Post automatically merged: 4 Şubat 2021 resimleri düzenlemem gerekti Devamı için tıklayın... FellMySpike yazmış: Aynı sorun bende de var bilen varsa yardım etsin. Devamı için tıklayın... Ownership authentication error in Ubisoft Connect PC when launching game through Steam | Ubisoft Help Kendi sitesinde 2 farklı çözümden bahsetmiş.
Tosbağa yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Post automatically merged: 4 Şubat 2021 resimleri düzenlemem gerekti Devamı için tıklayın... Bakınayım biraz. Post automatically merged: 4 Şubat 2021 Ubisoft Connect'te, sağ üst köşeden hesap kullanıcı adınızı seçin. • Oturumu kapat'ı seçin . • Oyununuzun etkinleştirildiği hesabın oturum açma ayrıntılarını girin. • Oyununuzu Steam üzerinden tekrar başlatmayı deneyin. Post automatically merged: 4 Şubat 2021 Tosbağa yazmış: Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Post automatically merged: 4 Şubat 2021 resimleri düzenlemem gerekti Devamı için tıklayın... FellMySpike yazmış: Aynı sorun bende de var bilen varsa yardım etsin. Devamı için tıklayın... Ownership authentication error in Ubisoft Connect PC when launching game through Steam | Ubisoft Help Kendi sitesinde 2 farklı çözümden bahsetmiş.