Hocam memnun musun? Artıları , eksileri neler?teşekkürler.sipariş verdim geldiğinde görücem bakalım
beklediğimden çok daha sessiz ve serin çalışıyor. kasa gayet içi büyük. temperli camı menteşeli olması çok iyi.kule tipi soğutucum eski kasama sığmıyordu cama vuruyordu.bund camı hafif aralı bırakıyorum bir sorun olmuyor.eksisi arka kısım kablolaması karışık birde rgb kontrolcü çıkmıyor.anakartım argb olduğu için sorun etmedim.Hocam memnun musun? Artıları , eksileri neler?
İşlemci soğutucun hangisi? Boyutu ne kadar hocambeklediğimden çok daha sessiz ve serin çalışıyor. kasa gayet içi büyük. temperli camı menteşeli olması çok iyi.kule tipi soğutucum eski kasama sığmıyordu cama vuruyordu.bund camı hafif aralı bırakıyorum bir sorun olmuyor.eksisi arka kısım kablolaması karışık birde rgb kontrolcü çıkmıyor.anakartım argb olduğu için sorun etmedim.
Benim Snowman T6 seninkinden daha küçük diye biliyorum, ilgilenebilirimpeerless assassin. ramler büyük olduğu için ön fanı yukarı çekiyordum cama değiyordu
bende şu anda aynı kasayı alacağım bu zamana kadar iyice deneyimlendiğinizi varsayarak alayım mı ne dersinizpeerless assassin. ramler büyük olduğu için ön fanı yukarı çekiyordum cama değiyordu
Eyvallah bende aynısından alıyorum şimdiarkadaşa ne dediysem aynısı devam ediyor.hala memnunum.
onu bende bilmiyorum peerless assassinsle kullanıyorum.Ben bu kasayı üst bölüme artric 360 mm takmak için almak istiyorum fakat radyatör kalınlığı kurtarıyor mu bir bilgi yok, bilen var mı?