Yazdim satıcıya daha uygun fiyata zaten yoktur herhalde sogutuculuBilgisayarını temizle bu ne la .
Pazarlık yapıp alabilirsin muhtemelen senin Ramin aynıdır . Yine de fotoğraf iste etiketinin.![]()
4gb ram ddr3 1600mhz - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 993395960
4gb ram ddr3 1600mhz - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sonradan öğrendim orada yarısı yazıyormuş150ye de alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 665x2 1333 mhzde çalışıyor . Anakartın ya da işlemcin max 1333 destekliyordur muhtemelen. Yani 665 mhz göstermesi normal.
Emin olmak istersen buradan kontrol edebilirsin kaç mhzde çalıştığını.
Alıntıyı görüntüle
O zaman ben bu Rami alıyorum bir problem olmaz herhalde150ye de alabilirsin.
Bu arada 665x2 1333 mhzde çalışıyor . Anakartın ya da işlemcin max 1333 destekliyordur muhtemelen. Yani 665 mhz göstermesi normal.
Emin olmak istersen buradan kontrol edebilirsin kaç mhzde çalıştığını.
Alıntıyı görüntüle
Güncel foto değilKanka konu dışı ama o pcyi bir temizle gözünü seveyim kendine gelsin bir rahatlasın![]()
Tamamdır yazıyorum hemen satıcıyaFotoğraflarını iste. Etiket kısmının. Bİr de yapabiliyorsa CPU-Z indirip SPD kısmının ekran görüntüsünü atsın.
Bir de bir sey sorucam konu dışı bu da ama görev yöneticisinde ekran kartim gözükmüyor driverları falan yüklü olması rağmen neden olabilirFotoğraflarını iste. Etiket kısmının. Bİr de yapabiliyorsa CPU-Z indirip SPD kısmının ekran görüntüsünü atsın.
Ekran kartına bagli zaten CPU-z ve diğer programda gozukyor ama görev yoneticisinde yok sadeceParam güvende ile alın bu arada elden deneyerek alma şansınız yoksa.
Monitör ekran kartına mı bağlı anakarta mı
Param güvende ile alın bu arada elden deneyerek alma şansınız yoksa.
Monitör ekran kartına mı bağlı anakarta mı