phxey41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 251
Bakin tek slot var ONDADA 4GB RAM TAKILI AMA BILGISAYARDA KULLANILABILIR 4GB RAM GOZUKUYOR OLMAYAN SLOTA RAM TAKAMAMyukarıda @ForeverRakan gerekli tüm bilgileri yazmış. Benim size önerim 4+4 gb şeklinde ram takmanız. 4+8 gb yaparsanız 4+4 gb a göre daha düşük fps elde ediceksiniz.
Yani DDR4 4 GB 2133MHZ CL15 1.2 V notebook ram satın alın.
Goulu ram ne ise yarıyor 4gb ram kullanilir gözüküyorBakin tek slot var ONDADA 4GB RAM TAKILI AMA BILGISAYARDA KULLANILABILIR 4GB RAM GOZUKUYOR OLMAYAN SLOTA RAM TAKAMAM
hocam siz bi anakartın fotoğrafını atsanızaBakin tek slot var ONDADA 4GB RAM TAKILI AMA BILGISAYARDA KULLANILABILIR 4GB RAM GOZUKUYOR OLMAYAN SLOTA RAM TAKAMAM
Post automatically merged:
Goulu ram ne ise yarıyor 4gb ram kullanilir gözüküyor
Açamam suanda söylüyorumhocam siz bi anakartın fotoğrafını atsanıza
siz raminizi sök tak yapabiliyorsanız ve sadece 1 adet ram slotu varsa; o 4gb ram i çıkartıp yerine 8gb ram takacaksınız o zaman. Takacağınız ramin özellikleri şu olmalı : 8 GB 2133 MHZ CL15 1.2V Notebook Ram.Açamam suanda söylüyorum
Gomulu ram nedir ben bilmiyorum
Tel alot yerinde 4gb dam var ve takip çıkıyor tek net bildigim bu sizin dediginize gore gomulu 4gb ram daha var ama kullanilabilir ram 4gb gozukuyor bunu ben anlamadım