Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
Ben de öyle düşünüyorumMicron E die ile benzer sanırım ama bilgim yok.
Ben de öyle düşünüyorumMicron E die ile benzer sanırım ama bilgim yok.
3000 cl14 için ayar vereyim isterseniz deneyin.Ben de öyle düşünüyorum
2933 MHz destekliyor işlemcim, deneyebilirim ama ne verirseniz. Zaten eskisi gibi yanma sorunları da yok3000 cl14 için ayar vereyim isterseniz deneyin.
Ben 2933 her şeyi auto ile yapınca 20-21 CL olmuştu 14'e kadar düşebiliyorsa muazzam olur bu arada.3000 cl14 için ayar vereyim isterseniz deneyin.
Yazık bu markaya kimse hakkında bir şey bilmiyor.Changxin memory technologies
Marka değil de çipine baksan daha iyi olur aslında. Rehberden yorumlardın.Yazık bu markaya kimse bir şey bilmiyor.
Çip adının olduğu yerde markanın adı yazıyor.Marka değil de çipine baksan daha iyi olur aslında. Rehberden yorumlardın.
O işlemci 3466' ya kadar gidebilir.2933 MHz destekliyor işlemcim, deneyebilirim ama ne verirseniz. Zaten eskisi gibi yanma sorunları da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 2933 her şeyi auto ile yapınca 20-21 CL olmuştu 14'e kadar düşebiliyorsa muazzam olur bu arada.
Okuyabiliyorsa ne güzel, sitesinde yazanı söyledim sadece. Değerleri bekliyorum o zamanO işlemci 3466' ya kadar gidebilir.
3000Okuyabiliyorsa ne güzel, sitesinde yazanı söyledim sadece. Değerleri bekliyorum o zaman
E'den çok az geri.Micron E die ile benzer sanırım ama bilgim yok.
OEM e die olabilir.E'den çok az geri.
A320M anakarttan sanırım voltajları değiştiremiyorum ancak diğer her şey değişebiliyor, voltaj 1.2 sabit. Biraz araştıracağım anakarttan mı acaba yoksa RAM mi blokluyor3000
14
18
16
16
29
1.4v