Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Bios'dan XMP Açarsan Ramin hızı artacaktır.
Teşekkür ederim bu arada
Teşekkür ederim bu arada
evet. a9-9420İşlemciniz A serisinden mi?
dediğim gibi biosa girdim fakat hiçbirşey anlamadım. nereden yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yokBios'dan XMP Açarsan Ramin hızı artacaktır.
Hiç bulaşmayın. Bende de aynı sorun vardı Laptopta. Aynı işlemci. Normalde RAM'lerimiz 2666 ama işlemci sağolsun 1866' ya sabitliyor. Bu haliyle iyi.evet. a9-9420
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi biosa girdim fakat hiçbirşey anlamadım. nereden yapıldığı hakkında hiçbir fikrim yok
neyse yardımlarınız için teşekkür ederimHiç bulaşmayın. Bende de aynı sorun vardı Laptopta. Aynı işlemci. Normalde RAM'lerimiz 2666 ama işlemci sağolsun 1866' ya sabitliyor. Bu haliyle iyi.
sorunuzu görmemişim altta kalınca. Evet 15 ile başlıyor modelHiç bulaşmayın. Bende de aynı sorun vardı Laptopta. Aynı işlemci. Normalde RAM'lerimiz 2666 ama işlemci sağolsun 1866' ya sabitliyor. Bu haliyle iyi.
HP-Laptop 15 ile başlayan model mi sizinki? Pilin orda yazar.
O laptop pek iyi değil A9 serisi biraz sıkıntılı. Daha içindeki ekran kartını besleyemiyor. Dur tahmin edeyim ekran kartınız Radeon 520/M330 ve apu olarak R5 Graphics.sorunuzu görmemişim altta kalınca. Evet 15 ile başlıyor model
daha da kötüsü harici ekran kartı yok. yanlızca r5O laptop pek iyi değil A9 serisi biraz sıkıntılı. Daha içindeki ekran kartını besleyemiyor. Dur tahmin edeyim ekran kartınız Radeon 520/M330 ve APU olarak R5 Graphics.
Allah kurtarsın.daha da kötüsü harici ekran kartı yok. yanlızca r5
Allah kurtarsın.