Gpu Sıcaklığı düştü işlemci sıcaklığım arttıNe gibi arttı mı?
Ryzen bir işlemci mi kullanıyorsun?Gpu Sıcaklığı düştü işlemci sıcaklığım arttı
EvetRyzen bir işlemci mi kullanıyorsun?
Muhtemelen RAM voltajını arttırdın? Haksız mıyım? Eğer öyleyse işlemcinin sıcaklığının artması normal çünkü o voltaj direkt işlemciye de gidiyor.
Hayır sadece ram frekansımı bıos üzerinden 2933 e yani profile 2 ye aldım voltaj vs hiç dokunmadım otomatik kendi bir işlem yapdıysada tam olarak bilmiyorum ve bir de önceden işlemci %12 %15 Civrında kullanılırken Gpu da %99 Civarında olurken şimdi İşlemcim %50 60 civarı Gpu da %50 60 civarında kullanım gösteriyorMuhtemelen RAM voltajını arttırdın? Haksız mıyım? Eğer öyleyse işlemcinin sıcaklığının artması normal çünkü o voltaj direkt işlemciye de gidiyor.
FPS değeri nasıl?Hayır sadece RAM frekansımı bıos üzerinden 2933 e yani profile 2 ye aldım voltaj vs hiç dokunmadım otomatik kendi bir işlem yapdıysada tam olarak bilmiyorum ve bir de önceden işlemci %12 %15 Civrında kullanılırken Gpu da %99 Civarında olurken şimdi İşlemcim %50 60 civarı Gpu da %50 60 civarında kullanım gösteriyor
Biraz daha yüksek almaya başladım ramlerin hızını yükselttikten sonraFPS değeri nasıl?
Ne yapmam gerekli o zaman 2133 e mi düşürücem tekrarBu arada önceden 2133 MHz ise XMP açınca voltaj 1.2V' dan 1.35V' a çıkıyor.
Ellemene gerek yok bu şekilde kalabilir normal gayet. RAM kontrolcüsü Ryzende direkt işlemcinin içinde olduğu için ve siz XMP açtığınız için biraz artabilir sıcaklık.Biraz daha yüksek almaya başladım ramlerin hızını yükselttikten sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapmam gerekli o zaman 2133 e mi düşürücem tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
Peki Kullanım değerleri normalmi ? Gpu Ve Cpu nun kullanımlarının yarı yarıya olmasıEllemene gerek yok bu şekilde kalabilir normal gayet. RAM kontrolcüsü Ryzende direkt işlemcinin içinde olduğu için ve siz XMP açtığınız için biraz artabilir sıcaklık.