alabilirsiniz tabii kiGönül rahatlığıyla alabilirim yani![]()
alabilirsiniz tabii kiGönül rahatlığıyla alabilirim yani![]()
Teşekkürler hocamT-Force XTREEM'de Samsung B-die çipler var sanırım. Corsair olanda Micron E-die çipler var. Ben olsam T-Force XTREEM alırdım. Her şey frekans değil, RGB olduğu için alınır.
Aklımda b450m s2h varAnakarta bağlıyız
gonul rahatligiyla alin hocam resimlerdeki kadar kaba degil onuda soyleyim biraz ele kucuk geliyoTeşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aklımda b450m s2h var
T-Force XTREEMTeşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aklımda b450m s2h var
Bende aynı RAMin 3000Mhz cl16 sı var Samsung B-die çip var?T-Force XTREEM'de Samsung B-die çipler var sanırım. Corsair olanda Micron E-die çipler var. Ben olsam T-Force XTREEM alırdım. Her şey frekans değil, RGB olduğu için alınır.
Tamamdır hocam bilgi için çok teşekkürlergonul rahatligiyla alin hocam resimlerdeki kadar kaba degil onuda soyleyim biraz ele kucuk geliyo![]()
Sebep?vegeance cl 18.
tforce daha cok performans verir
Öyle bir şey yok. Gecikmesi yüksek diye daha az performans verecek diye bir şey yok.her turlu t force daha cok performans ve hız
Ürün koduna internetten baktım, o modelde Micron E-die çipler varmış.Bende aynı RAMin 3000Mhz cl16 sı var Samsung B-die çip var?
cl 18 3600mhz e bence fazla. cl 16 olan daha iyidir.Neden peki hocam
B-DİE var şahidim ama OC olmuyor kaçak galibaSebep?
Öyle bir şey yok. Gecikmesi yüksek diye daha az performans verecek diye bir şey yok.
Ürün koduna internetten baktım, o modelde Micron E-die çipler varmış.
alınmaz anlamında soyledim cl18iSebep?
Öyle bir şey yok. Gecikmesi yüksek diye daha az performans verecek diye bir şey yok.
Ürün koduna internetten baktım, o modelde Micron E-die çipler varmış.
sen çok üzmüşündür rami?B-DİE var şahidim ama OC olmuyor kaçak galiba![]()
Benimki de OC olmuyor @RevDeisDou ile baya uğraştık ama hep sorun hep sorun çipler mi çakma anlamadım gitti.B-DİE var şahidim ama OC olmuyor kaçak galiba![]()