ram ler uyar mu birbirine

Syriux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
ben de xpg 8gb 3000mhz single ddr4 red ram var 1 tane eğer 1 tane daha alırsan uyar mı birbirlerine?uymöa olayı varmış ama çok bilmiyorum hangi ram birbiriyle uyuşur falan.bir de takması zor mudur acaba çok bilgim yok kasa hakkında da.yakında hdd alıcam onu youtube dan bakarak takabilir miyim denerken sisteme zarar verir miyim?

Eğer aynısından bir tane daha alırsan sorun olmaz, hala satışta olan bir RAM, elini çabuk tut ve al, ileride bulamayabilirsin çünkü. RAM takması acayip kolay.

Eğer aynısından bir tane daha alırsan sorun olmaz, hala satışta olan bir RAM, elini çabuk tut ve al, ileride bulamayabilirsin çünkü. RAM takması acayip kolay.
1-2 ay içinde almayı düşünüyorum ama hepsine yetişemiyorum kulaklık ve hdd de lazım hdd için acele etmiyorum kulaklık acil lazım drop plus ı bekliyorum işte.ram de sıkıntı çekiyorum witcher 3 ultra oynarken.

1-2 ay içinde almayı düşünüyorum ama hepsine yetişemiyorum kulaklık ve HDD de lazım HDD için acele etmiyorum kulaklık acil lazım drop plus ı bekliyorum işte.ram de sıkıntı çekiyorum witcher 3 ultra oynarken.
1-2 ay içerisinde hala stokta olur tahminimce, çok dert etme o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,855
Üyeler
188,839
Son üye
raseoo
Geri