- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Furkan Furkan ram olark ne koyabilirm R5 5600x + B550-A Pro bu sisteme
crucial ballistix@Furkan Furkan ram olark ne koyabilirm R5 5600x + B550-A Pro bu sisteme
A320 anakart kullandım. OC hariç her şey yapılıyor. Ek olarak laptoplarda ve B360 gibi her şeyi kilitli İntel anakartlar da Undervolt yapmaya izin veriyor…bi araştır da sonra yorum yap.
Ballistix 2*8 16Gb.@Furkan Furkan ram olark ne koyabilirm R5 5600x + B550-A Pro bu sisteme
Değiştirme kardeşim paranı biriktir ekran kartını değiştir. Asıl ekran kartın eski duruyor sisteminde. İşlemciyi değişsen bile alacağın fps seni tatmin etmez çünkü çok az olur. Donanımın uyumlu olması lazım önce ekran kartını değiş
A320 ile undervolt yapılmıyor.Neden olmasın? Laptop anakartlarıyla bile Undervolt yapılıyor.
Ben nasıl yaptım o zaman? Modelden modele mi değişiyor acaba?A320 ile undervolt yapılmıyor.
Sadece bir tane a320 modelinde yapılıyor. Adını hatırlamıyorum ama seninki o modeldir. Bu arada bazı a320 modellerinde biosda oc yapılıyor fakat yaptığın ayarlar kayıt edilmiyorBen nasıl yaptım o zaman? Modelden modele mi değişiyor acaba?
Daha ucuza B550 A PRO alır daha iyi, Pro VDH'da ondan iyialacağına b450 tomahawk falan al.
DDR4 ise takarsın.B550 A PRO bu anakartların üstüne kendi şuanki ramlarimi takamazmıyım @FPU/CACHE