2 klipste açılabilir ise, 2sini de açın. Sonra çekerek çıkartabilirsiniz. Bilgisayarın elektriğinide kapatmayı unutmayın.Merhaba, Birazdan Ramimi satacağım ama nasıl çıkarılacağını bilmiyorum. Ilk 1 klipsi mi ikisini aynı anda mı açıcam nasıl?
aşırı kolay, biraz kuvvet uygulamaktan çekinmeyin.Kolay yani değil mi? Adam gelince ben rami çıkarmayı beceremedim diye rezil olmayayim
S2H da ikiside açılıyor mu2 klipste açılabilir ise, 2sini de açın. Sonra çekerek çıkartabilirsiniz. Bilgisayarın elektriğinide kapatmayı unutmayın.
Eğer tek klipsli ise tek klipsi açıp çekip çıkarın.
Tamam teşekkürlerAnakartın da iki klips var, iki klipsi aynı anda aç gelir zaten RAM.
Kolay la kolay.Kolay yani değil mi? Adam gelince ben rami çıkarmayı beceremedim diye rezil olmayayim
Kolay la kolay.
Öyle bir sisteme sahip olan birinin RAM nasıl çıkartılır diye konu açması garibime gitti benim.
Küçük falan düşürmüyorum ha yanlış anlama, sadece garibime gitti.
Sormadan da yapardım da emin olmak istedim. Nasıl takılacağını biliyordum da nasıl çıkarılıacağından emin değildim düz mantık düşününce klipsleri açarak da yine deKolay la kolay.
Öyle bir sisteme sahip olan birinin RAM nasıl çıkartılır diye konu açması garibime gitti benim.
Benimde biraz garibime gittiKolay la kolay.