Ram nasıl çıkartılır?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Reaksiyon skoru
28,619
Merhaba, Birazdan Ramimi satacağım ama nasıl çıkarılacağını bilmiyorum. Ilk 1 klipsi mi ikisini aynı anda mı açıcam nasıl?

Merhaba, Birazdan Ramimi satacağım ama nasıl çıkarılacağını bilmiyorum. Ilk 1 klipsi mi ikisini aynı anda mı açıcam nasıl?
2 klipste açılabilir ise, 2sini de açın. Sonra çekerek çıkartabilirsiniz. Bilgisayarın elektriğinide kapatmayı unutmayın.
Eğer tek klipsli ise tek klipsi açıp çekip çıkarın.

Kolay yani değil mi? Adam gelince ben rami çıkarmayı beceremedim diye rezil olmayayim

Anakartın da iki klips var, iki klipsi aynı anda aç gelir zaten RAM.

2 klipste açılabilir ise, 2sini de açın. Sonra çekerek çıkartabilirsiniz. Bilgisayarın elektriğinide kapatmayı unutmayın.
Eğer tek klipsli ise tek klipsi açıp çekip çıkarın.
S2H da ikiside açılıyor mu
Post automatically merged:

Anakartın da iki klips var, iki klipsi aynı anda aç gelir zaten RAM.
Tamam teşekkürler

Kolay yani değil mi? Adam gelince ben rami çıkarmayı beceremedim diye rezil olmayayim
Kolay la kolay.
Öyle bir sisteme sahip olan birinin RAM nasıl çıkartılır diye konu açması garibime gitti benim :D.
Küçük falan düşürmüyorum ha yanlış anlama, sadece garibime gitti :D.

Kolay la kolay.
Öyle bir sisteme sahip olan birinin RAM nasıl çıkartılır diye konu açması garibime gitti benim :D.

Niye aga :D, unlost abimiz de 2080 Ti kullanıyor ama 1050 ile 1050 Ti farkına "1050 Ti, 1050 nin OC modeli" diyor :D.
Post automatically merged:

Unlostu severim linçlemeyin.

Kolay la kolay.
Sormadan da yapardım da emin olmak istedim. Nasıl takılacağını biliyordum da nasıl çıkarılıacağından emin değildim düz mantık düşününce klipsleri açarak da yine de

Sağlamcı olmak lazım beyler ayıp oluyor gülme reaksiyonu falan :ROFLMAO: yani ekran kartını kendim taktım o kadar yani lütfen ram mi çıkaramicam emin olmaktan zarar gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,762
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57
Geri