Çözüldü✓ Ram Sarı Gpu Kırmızı Yanıyor

AnlKaan

80+
Reaksiyon skoru
6
Pc Çalışıyordu Sıvı Soğutmamın Rulmanları Bozulmuştu Fanları Onu Gönderdim.Sonrasında Geldiler Tekrar Taktım ama Çalıştıra bastığımda Ram Sarı Gpu Kırmızı Yanıyordu.Nasıl Çözebilirim Yardım edermisiniz?

Soğutucu montajı sırasında ya RAM'leri yerinden oynattın ya da bloğu fazla sıkıp işlemciye aşırı baskı uyguladın. Önce RAM'leri çıkarıp tekrar tık sesini duyacak şekilde tak. Düzelmezse soğutucu vidalarını çok az gevşet aşırı sıkılan soğutucu anakartı büküp işlemcinin RAM PCIe hattıyla temasını keser.

Soğutucu montajı sırasında ya RAM'leri yerinden oynattın ya da bloğu fazla sıkıp işlemciye aşırı baskı uyguladın. Önce RAM'leri çıkarıp tekrar tık sesini duyacak şekilde tak. Düzelmezse soğutucu vidalarını çok az gevşet aşırı sıkılan soğutucu anakartı büküp işlemcinin RAM PCIe hattıyla temasını keser.
Denedim ama olmadı.Ramleri Çıkartıp Bi takmayı Deneyecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis Saol Hallettim Senin Sayende Halettim Ramleri Çıkartıp Takınca Geri Düzeldi

Son düzenleme:
Geri