- Reaksiyon skoru
- 798
Şuan farkettim biraz zorlandım bişey olur muTek taraf mandallı diğer taraf sabit olması lazım zaten ram takılır öyle
bilgisayarı montajlamayı bilen birine yaptırın bunu dahi bilmiyorsunuz kusura bakmayın ama sizin için söylüyorum paranıza yazık olur.Altaki slotlar zorluyorum açılmıyor
Asus prime b650MR
İzledigim videolarda ram çift mandalı daha önce 1 tane yapmıştım montaj oda çift mandalıydı buna dikkat etmedim heycanlabilgisayarı Montajlamayı bilen birine yaptırın bunu dahi bilmiyorsunuz kusura bakmayın ama sizin için söylüyorum paranıza yazık olur.
Kardeşim zaten tek tarafı açılır diğer tarafı zorlama kırmaAltaki slotlar zorluyorum açılmıyor
Asus prime b650MR
Yok bir şey olmazŞuan farkettim biraz zorlandım bişey olur mu
Dikkat edin kendiniz mi topladınız yoksa hazır sistemi montajsız mı istediniz?İzledigim videolarda ram çift mandalı daha önce 1 tane yapmıştım montaj oda çift mandalıydı buna dikkat etmedim heycanla
Kendim aldım parçalarıDikkat edin kendiniz mi topladınız yoksa hazır sistemi montajsız mı istediniz?
Bişey olmaz ya itele öyle yandan sok çök kafasına bir tanede kitler çıt diye sonra popo tokatlar gibi tokatla remleri bittiKendim aldım parçaları
Yani 2-3 sefer hafifçe denedikten sonra açılmıyorsa, dikkatli bakarsın fark edersin knk. Bence millet kibar bile davranmış hahaNeden herkes tüm anakartlar tek mandallı gibi davranmış![]()