Ters takmış olmayasınızArkadaşlar acil yardım edin ram yerine girmiyor ram ddr4 anakart ddr4 kisa tarafı fln ayarladım ancak rami bastirsamda girmiyor acill yardım!
Yuvalarının doğru ayarlandığından eminsen iki tarafındanda sert bastır.Ayrıca clipsleri açmayı unutma.Arkadaşlar acil yardım edin ram yerine girmiyor ram ddr4 anakart ddr4 kisa tarafı fln ayarladım ancak rami bastirsamda girmiyor acill yardım!
Sert bastırıyorum ancak kırmaktan korkuyorum clips açikYuvalarının doğru ayarlandığından eminsen iki tarafındanda sert bastır.Ayrıca clipsleri açmayı unutma.
Evet eminim ancak oturmadıKulak veya Kulakların açık olduğundan, kasayı/anakartı yan yatırdığığından ve ciddi anlamda bastırdığından eminsen oturması lazım.
Sert bastırınca oturuyor.Sert bastırıyorum ancak kırmaktan korkuyorum clips açik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet eminim ancak oturmadı
Başka slota takmak için çıkardım ancak 2 slottada denedim takılmadiKulak veya Kulakların açık olduğundan, kasayı/anakartı yan yatırdığığından ve ciddi anlamda bastırdığından eminsen oturması lazım.
Kırılmaz değilmiSert bastırınca oturuyor.
Eğer düz taktığıdnan eminsen kırılmaz.İki taraftan bastır.Başka slota takmak için çıkardım ancak 2 slottada denedim takılmadi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kırılmaz değilmi
Tamam deneyip haber vericemEğer düz taktığıdnan eminsen kırılmaz.İki taraftan bastır.
Çok teşekkür ederim takabildim biraz daha simetrik bastirıncaEğer düz taktığıdnan eminsen kırılmaz.İki taraftan bastır.