Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Kaynak?normalde de günah ramazan olmasa bile
Kaynak?normalde de günah ramazan olmasa bile
reisKaynak?
KuranKaynak?
Göster ayeti.Kuran
bende öyle düşünüyorum doğal bir şey bubence günah değil oruç tutuyorsan bozar ama normalde günah değil insan doğasında olan bir şey bu ben böyle düşünüyorum
Ramazan ayında masturbasyon yapma normalde de yapma zaten masturbasyon iyi bir şey değilherkese merhabalar ramazanda masturbasyon günahmı oruçlu olmadığımız halde günah mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
tm.Ramazan ayında masturbasyon yapma normalde de yapma zaten masturbasyon iyi bir şey değil
Mastürbasyon ister ramazan olsun ister olmasın haram Ramazan veya değil olarak nitelendirmek yanlış olurherkese merhabalar ramazanda masturbasyon günahmı oruçlu olmadığımız halde günah mı yardımcı olabilirseniz sevinirim
Emin degilsen neden kesinmis gibi konusuyorsun Allah'in sevgili kulu CcC?ayeti ni hatırlamıyoum ama bir ayette onlar cinsel organlarına sadece eşlerine gösterir diyor ama başka bir ayette de boşa harcanan her sperm ahiret te çocuk olarak onlardan hesap sorulacağını okumuştum bu bilginin gerçekliğini bilmiyorum ilk ayetten eminim 2 . ayetten emin değilim onu bi araştırmam lazım
kesinmiş gibi konuşmadım öyle anlaşılmassa kusura bakmaEmin degilsen neden kesinmis gibi konusuyorsun Allah'in sevgili kulu CcC?