emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,812
herkese merhabalar ramazanda masturbasyon günahmı oruçlu olmadığımız halde günah mı yardımcı olabilirseniz sevinirim 
normalde de günah ramazan olmasa bileherkese merhabalar ramazanda masturbasyon günahmı oruçlu olmadığımız halde günah mı yardımcı olabilirseniz sevinirim![]()
oruçlu değilim o zaman bir şey olurmu ?Normalde'de günah. 1 kere yaparsanız orucunuz bozulur ve kaza yapmak zorunda kalırsınız ama 2. seferde yaparsanız 61 gün kefaret tutmanız lazım.
Haram olduğunu söyleyeyim gerisini siz anlayın.oruçlu değilim o zaman bir şey olurmu ?
yok ama özür dilerim bir daha açmamAga sen 7/24 31 mi çekiyorsun her dini gün için ayrı konu açmışsın.
peki ya teşekkür ederim ben merak ediyordum da tövbe ettikten sonr yapamazmıyım bir dahaNormalde caiz değildir ve yapıldığı zaman tövbe gerektirir. Ama İslam'da şu da var. Eğer bir kişi zinaya düşme tehlikesi varsa... Ve bu zinaya imkanı da varsa. Kendisini tatmin edebilir. Yani çok isteklisin ve iş artık başkasının namusuna göz uzatmaya gidiyor. Ozamanlar da kendini tatmin edebilirsin. Geri tövbe etmek şartıyla.
Allah'ın tövbe kapısı kıyamet gününe kadar açıktır ama Allah'ı kandırmak gibi bişeye giriyor. Tövbeni bozmaman lazım gelir. Çünkü Allah'a bir söz veriyorsun ve sözünü tutmuyorsun. Bu devirde arkadaşına bile bir söz versen tutmasan adın üç kağıtçıya çıkar ve dışlanırsın. Öyle düşün yani.peki ya teşekkür ederim ben merak ediyordum da tövbe ettikten sonr yapamazmıyım bir daha
tamam o zaman teşekkür ederimAllah'ın tövbe kapısı kıyamet gününe kadar açıktır ama Allah'ı kandırmak gibi bişeye giriyor. Tövbeni bozmaman lazım gelir. Çünkü Allah'a bir söz veriyorsun ve sözünü tutmuyorsun. Bu devirde arkadaşına bile bir söz versen tutmasan adın üç kağıtçıya çıkar ve dışlanırsın. Öyle düşün yani.