Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Olmuyor aynı kontrolcüler var.PRO modelinde değişiklik oluyormu?
Olmuyor aynı kontrolcüler var.PRO modelinde değişiklik oluyormu?
Kaç volt yapmam lazım?Overclock yaparken yavaş yavaş denemeni öneririm önce 3466 sonra 3600 falan dene
1.40 veya 1.42V FCLK varsa ayarlamayı unutma, gecikmeleri 16-18-18-36(38 DE Olabilir)-54 yap, olacak aksiklerden sorumlu değilim bu senin hür riadenle yaptığın olay.Kaç volt yapmam lazım?
Evet kendi irademle yapıyorum. Lakin FCLK dediğin olayı nerden nasıl yaparım bilmiyorum. CL değerleri nereden ayarlanıyor. Gigabyte Anakart1.40 veya 1.42V FCLK varsa ayarlamayı unutma, gecikmeleri 16-18-18-36(38 DE Olabilir)-54 yap, olacak aksiklerden sorumlu değilim bu senin hür riadenle yaptığın olay.
İnfinity Fabric and Driver bölümünden FCLK, CL değerleri ise Advanced Memory Setting altında.Evet kendi irademle yapıyorum. Lakin FCLK dediğin olayı nerden nasıl yaparım bilmiyorum. CL değerleri nereden ayarlanıyor. Gigabyte Anakart
İnfinity Fabric and Driver bölümünden FCLK, CL değerleri ise Advanced Memory Setting altında.
Alıntıyı görüntüle
Bunları sırayıla 16-18-18-18-36, 36 yerine 38 de olabilir. Alıntıyı görüntüle bu ayarı ise 52 veya 54 dene
@deadfellow
Burayı mı kasdediyorsun?Evet birde İnfinity Fabric and Drivers diye bir yer var orayı bulman lazım, votlajı 1.43V girebilirsinb.
Evet.Burayı mı kasdediyorsun?
Evet buldum. Şimdi ne yapmam lazım? Bir sürü alt başlık varEvet.
Alıntıyı görüntüle
Birde ya bu şekilde yada İnfinity Fabric and Drivers yazan bşir ayar olacak.
FCLK gibi ayar var mı? Neler var?Evet buldum. Şimdi ne yapmam lazım? Bir sürü alt başlık var
Bulamadım. FCLK ayarını yapmazsam ne olur? Youtube dan vs. baktım hiçbiri o ayarı göstermiyorFCLK gibi ayar var mı? Neler var?
Performansın düşer, neler yazıyor orada?Bulamadım. FCLK ayarını yapmazsam ne olur? Youtube dan vs. baktım hiçbiri o ayarı göstermiyor