Sonra ramler 3000 iken 1 mhz e düşer.safları sıklaştırmak her zaman iyidir. Arada boşluk ve gevşeklik olur ise şeytan girer ve vesvese verir
Sonra ramler 3000 iken 1 mhz e düşer.safları sıklaştırmak her zaman iyidir. Arada boşluk ve gevşeklik olur ise şeytan girer ve vesvese verir
Allah muhafazaSonra ramler 3000 iken 1 mhz e düşer.
Monitörü bölünce hz yükseliyormuş...Kardeşim buraya yazan arkadaşlar da boş onu böl bunu böl tek tek uğraşma direk kasayı ikiye bölüp kullanman daha performanslı olacaktır.
Tavsiye ederim. MS değeri de eksilere düşüyor diye biliyorum. Monitörünuzun üstüne kuluçka ya yattığınız zaman da Ekran büyüyormuş. Denemedim ama işe yarayabilir.Monitörü bölünce hz yükseliyormuş...
Hatta mekanik olmayan klavyeyi ortadan kırıp bölünce mekanik oluyormuş kesinlikle deneyin!!!Tavsiye ederim. MS değeri de eksilere düşüyor diye biliyorum. Monitörünuzun üstüne kuluçka ya yattığınız zaman da Ekran büyüyormuş. Denemedim ama işe yarayabilir.
Allah belanı vermesin.Olay şu aslında boşluk bırakınca yakın olmadıkları için birbirlerinin sıcaklıkları birbirlerini çok etkilemiyor.az ısınır diye ATX anakartlarda boşluk bırakıyorlar.
Benim tavsiyem RAM'ler kıbleye dönük olsun. Kasa da kıbleye ters dönük olsun. Açarken kıbleye dönmüş olursun.
Şaka maka ilk sistemimi kurduğumda hayırlı olsun anlamında buna önem vericeğim.Bioasa girerken de dua edeceğim.Allah belanı vermesin.![]()