RAMLER ARASINDA BOŞLUK BIRAKMAK

Kesinlikle ben anakartım boşluk bırakırsan daha hızlı çalışıyorum

Beyler yanyana takınca dedikodu çıkarıyolarmış ama siz bilirsiniz.

3000 mhz lik ramler 3600 oluyor hemde voltaj arttırmadan.

Kardeşim buraya yazan arkadaşlar da boş onu böl bunu böl tek tek uğraşma direk kasayı ikiye bölüp kullanman daha performanslı olacaktır.

Monitörü bölünce hz yükseliyormuş...
Tavsiye ederim. MS değeri de eksilere düşüyor diye biliyorum. Monitörünuzun üstüne kuluçka ya yattığınız zaman da Ekran büyüyormuş. Denemedim ama işe yarayabilir.

Tavsiye ederim. MS değeri de eksilere düşüyor diye biliyorum. Monitörünuzun üstüne kuluçka ya yattığınız zaman da Ekran büyüyormuş. Denemedim ama işe yarayabilir.
Hatta mekanik olmayan klavyeyi ortadan kırıp bölünce mekanik oluyormuş kesinlikle deneyin!!!:D:D:D

Olay şu aslında boşluk bırakınca yakın olmadıkları için birbirlerinin sıcaklıkları birbirlerini çok etkilemiyor.az ısınır diye ATX anakartlarda boşluk bırakıyorlar.
Benim tavsiyem RAM'ler kıbleye dönük olsun. Kasa da kıbleye ters dönük olsun. Açarken kıbleye dönmüş olursun.

Olay şu aslında boşluk bırakınca yakın olmadıkları için birbirlerinin sıcaklıkları birbirlerini çok etkilemiyor.az ısınır diye ATX anakartlarda boşluk bırakıyorlar.
Benim tavsiyem RAM'ler kıbleye dönük olsun. Kasa da kıbleye ters dönük olsun. Açarken kıbleye dönmüş olursun.
Allah belanı vermesin.🤣🤣

Çocuğun söyledikleri doğru. Haberdar olduğu bir bilgiyi düzgün bir şekilde ifade edememiş sadece. Bu kadar alay etmeye lüzum yok. A2-B2 kanalına takıp, çift kanal kullanmak performansı arttırıyor yerine "boşluk bırakmak" demiş. Ne var bunda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,012
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri