rampage olması şart mı ? trust-hp-gamepower gibi markalarada bakabilirsinizVeya rampage rowl
rampage olması şart mı ? trust-hp-gamepower gibi markalarada bakabilirsinizVeya rampage rowl
Bir ssd sorunlu diye markaya çamur atılmazEşeğe güven olmaz ssd si var 1 yıl olmadı yavaşladı
Kimse tavsiye etmiyorPeki son olarak corsair hs 35 7.1 yok ama
Her modeli aynı değil sizin gibi geri kafalılar sırf adı Rampage diye kötülüyorlar bir Rampage ürünü kullanmamış adamlar.açık açık kalitesiz işte ne kıvırıyon![]()
7.1 değilse fps oyunlarında güzel ses kasamazsınPeki son olarak corsair hs 35 7.1 yok ama
Önerilmiyor.Peki son olarak corsair hs 35 7.1 yok ama
Gamepower dışında o saydiklarinizi almam sevmiyorum o markaları
Gamepower'ın her ürünü sorunlu neredeyse.rampage olması şart mı ? trust-hp-gamepower gibi markalarada bakabilirsiniz
rampage kötülemedim monitörüm rampage rm-165 senin gibi fanboylar rampage övmekten bıkmadı kulaklığı alınmaz diyorum eski mousem rampageydi şuan kasam ve monitörüm rampage fanboyluk yapmaHer modeli aynı değil sizin gibi geri kafalılar sırf adı Rampage diye kötülüyorlar bir Rampage ürünü kullanmamış adamlar.
Ben rampgae hectora kullanıyorum hala pedler taş gibi ama artık 7.1 e geçmek istiyorum 2 yıldır sıkıldım açıkçasıHer modeli aynı değil sizin gibi geri kafalılar sırf adı Rampage diye kötülüyorlar bir Rampage ürünü kullanmamış adamlar.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak.rampage kulaklıkları önermem onun yerine James Donkey bak
Hayır kasabilir7.1 değilse fps oyunlarında güzel ses kasamazsın