onu biliyomda nereden nasıl?kanka rampagenin yazılımı oluyor ordan kapat
ümidi reis ss atsana ayarı nereden açıp kapatacazYazılımı yükleyip oradan açmazsan 7.1 kapalı zaten![]()
Bende şu an yüklü değil. Yazılımı indirdiysen zaten ana ekranda 7.1 varonu biliyomda nereden nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ümidi reis ss atsana ayarı nereden açıp kapatacaz
tamam teşşekürlerBende şu an yüklü değil. Yazılımı indirdiysen zaten ana ekranda 7.1 var![]()
kanka programını hiç yuklemedıysen psikolojik olarak 7.1 acıkmıs gıbı gelıyor olabılır bendede 7.1 var ben kullanmıyorumonu biliyomda nereden nasıl?
ümidi reis ss atsana ayarı nereden açıp kapatacaz
bu arada programında 7.1 kısmı oluyor ordan ayarlakanka programını hiç yuklemedıysen psikolojik olarak 7.1 acıkmıs gıbı gelıyor olabılır bendede 7.1 var ben kullanmıyorum![]()
aga yükliyimmi yüklemiyimi driverikanka programını hiç yuklemedıysen psikolojik olarak 7.1 acıkmıs gıbı gelıyor olabılır bendede 7.1 var ben kullanmıyorum
bu arada programında 7.1 kısmı oluyor ordan ayarla
fark etmez yüklersen ince ayarlar yapabilirisnaga yükliyimmi yüklemiyimi driveri
Ayarları paylaşman mümkün mü acaba? Son zamanlarda seslerin nereden geldiğini anlamamaya başladım ayarlar bozuldu sanırım.Şart değil, bir tek 7.1 ve eq ayarları var
Ben hiçbir ayar kullanmıyorum, hatta format attıktan sonra programı indirmedim bile [emoji1787]Ayarları paylaşman mümkün mü acaba? Son zamanlarda seslerin nereden geldiğini anlamamaya başladım ayarlar bozuldu sanırım.
HaydaBen hiçbir ayar kullanmıyorum, hatta format attıktan sonra programı indirmedim bile [emoji1787]