Neler Yeni

🔥İndirim Rampage FURY X 579TL

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
kablolu olsa da olur 650tl bütçe var önerebilir misiniz?
fusion 300 nasıl bu arada itopyada indirimde
Ben beğendim kulaklığı öyle kötü de gelmedi açıkçası.

Eğer kablosuz isterseniz attığımı alın derim size.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
satıcı FURY LEVEL değil başka bir satıcı
İkinci el olabilir, Furylevell harici başka bir mağaza nasıl satıyor? Şaibeli.

Sorunlu bir model çünkü burada bulunan ürün.
Mikrofonda cızırtıdan tut seste cızırtısına kadar sorunları bulunan bir model.
Yok babacım Fury X bu alınır Mpow Air Pro sorunsuz modeli. 💪 😎
Aslında sorun modeli olması harici ve sorunsuz olanının normal şartlar altında 550-560₺'ye gelmesi harici bir sorun yok zaten. :D
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Ürünler tıpa tıp aynı ürünler, herhangi bir güncelleme yok. Değişen tek şey mikrofon, şu anki MPOW'lar çıkarılabilir değil. İki ürünü de deneyimlememiş olsam veyahut BH473A veya BH415A kullanan başka sohbet ettiğim kişiler olmasa inanacağım size. Ürünü sırf Rampage olduğu için gömmekle elinize bir şey geçmiyor. Sorun yaşayan kişileri cımbızla seçip ürüne sorunlu ibaresini yapıştırıp memnun kullanan yüzlerce kişiyi görmezden gelmek garip bir şey.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Ali Efe
İkinci el olabilir, Furylevell harici başka bir mağaza nasıl satıyor? Şaibeli.

Yanlış bilgi veriyorsunuz. Ürünler tıpa tıp aynı ürünler, herhangi bir güncelleme yok. Değişen tek şey mikrofon, şu anki MPOW'lar çıkarılabilir değil. İki ürünü de deneyimlememiş olsam veyahut BH473A veya BH415A kullanan başka sohbet ettiğim kişiler olmasa inanacağım size. Ürünü sırf Rampage olduğu için gömmekle elinize bir şey geçmiyor. Sorun yaşayan kişileri cımbızla seçip ürüne sorunlu ibaresini yapıştırıp memnun kullanan yüzlerce kişiyi görmezden gelmek garip bir şey.
Siz öneriyor musunuz hocam?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Kablosuz mikrofon kalitesinden memnun musunuz?
Evet, kabloludan farkı yok. Discord'a telefonumdan ayrı hesap açtım. Bilgisayardan hem kablolu hem de kablosuz şekilde mobildeki hesabımla konuştum. Kulaklığı kardeşime verdim, konuştu. Ben telefonda dinledim. İki şekilde de gelen ses aynı kalitede ve gayet iyi. Stüdyo mikrofonu gibi, gayet net ve dipsessiz. Discord üzerinden konuştuğum pek çok arkadaşım da aynı fikirde, güzel bir sesi var. Farklı bilgisayarlarda ve telefonda da denedim, kalitesini kaybetmiyor.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Valla bunu kullanan kişiler söylüyor.

Ayrıca AydınŞahin bunun Mpow Air Pro olduğunu söylüyordu en son ama eğer o olsaydı 2x4ghz modelinde olan sorunlar bunda da görülmezdi.

Size katılıyorum üçünü de deneyimlememiş olsam inanacağım size ve sorunsuz olduğuna.

Ben sorunlarını gördüm gören de var görmeyen de ben gören taraftayım rahatsız da ediyor bu sorun sesinde de sorunu vardı mikrofonu da aynı şekilde.

Yani Fury X ve 2.4ghz modelinde olan sıkıntıları ben göremedim açıkçası.

Vallaha Rampage'yi servisi yüzünden bile gömerim çünkü berbat. Fazlasıyla da açıkladım.

Bundan daha garip olan sürüyle sorun yaşayanı varken bende sorunsuz diye önerilmesidir.

Tronsmart Shadow varken ben almam yine de.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben sorunlarını gördüm gören de var görmeyen de ben gören taraftayım rahatsız da ediyor daha garip olan sürüyle sorun yaşayanı varken bende sorunsuz diye önerilmesidir. Tronsmart Shadow varken ben almam yine de.
Ürünü 2000 kişi aldıysa 100-200 tanesi sorun yaşadı, çoğu da çözdü. Genelde mikrofon oturtamama, jakı ters takma gibi sorunlar. Çakışma gibi şeyler çözülmüyor. Geri kalan 1800-1900 kişi memnun olduğu için gelip buralara yazmıyor, kullanıyor geçiyor. O yüzden sadece sorunlu görüşünde oluyorsunuz. Ürünün sıkıntıları belli. Tekerlek sondayken soldan gelen dipses, 2.4 GHz frekansı kullanan başka ürünlerle çakışma olasılığı, kablosuzda çalışmayan yazılım. Bunlar. Ürünü kimse sorunsuz diye önermemeli zaten, kağıt bile çıkıyor bunları belirten. Abartmamak önemli, yok sesi berbat yok mikrofon cızırtılı ve kötü yok MPOW modeli daha iyi gibi şeyler tamamen Rampage olduğu için yapılan karalama. Yok öyle bir şey. Yaptığınız hoş değil. Shadow modelinden daha iyi bir model bu arada. Önermekte hiçbir sıkıntı yok.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Gayet güzel asus rog pugio 2 ile kullanıyorum çakışmıyor

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Ürünü 2000 kişi aldıysa 100-200 tanesi sorun yaşadı, çoğu da çözdü. Genelde mikrofon oturtamama, jakı ters takma gibi sorunlar. Çakışma gibi şeyler çözülmüyor. Geri kalan 1800-1900 kişi memnun olduğu için gelip buralara yazmıyor, kullanıyor geçiyor. O yüzden sadece sorunlu görüşünde oluyorsunuz. Ürünün sıkıntıları belli. Tekerlek sondayken soldan gelen dipses, 2.4 GHz frekansı kullanan başka ürünlerle çakışma olasılığı, kablosuzda çalışmayan yazılım. Bunlar. Ürünü kimse sorunsuz diye önermemeli zaten, kağıt bile çıkıyor bunları belirten. Abartmamak önemli, yok sesi berbat yok mikrofon cızırtılı ve kötü yok MPOW modeli daha iyi gibi şeyler tamamen Rampage olduğu için yapılan karalama. Yok öyle bir şey. Yaptığınız hoş değil. Shadow modelinden daha iyi bir model bu arada. Önermekte hiçbir sıkıntı yok.
Almayın desem Mpow önermem zaten.

Benim kullandığımda normal ses düzeyinde vardı sadece üst seste değil.

600-700₺'ye Bunu alacağıma Mpow Air Pro alırı 550₺'ey keyfime bakarım ki zaten ülke içi alacaklar için shadow diyorum ben fury x alacağıma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom