Yöneticiler diyip genelleme yapmışsın, altdan sponsorluık nidaları iteleşemişsin.Dostum niye sponsor lafima bu kadar takildin anlayamadim
Hocam sen ban istion?
alnır, kulaklık iyi model hocamArkadaşlar yazım kurallarına dikkat lütfen.
Hocam cümle, "Alınır, kulaklık iyi model hocam." şeklinde olacak.alnır, kulaklık iyi model hocam
Gitnz kulaklık sposor afied kaite deme? (!)alnır, kulaklık iyi model hocam
Yoneticiler diye tek bir lafim bile yok. Donanimarsivi yazmisim ki simdi fark ettim orada biraz yanlis anlasilma olmus, forum desem daha dogru olacakmis ama donanimarsivi derken de kisisel degil forum anlaminda yazmistim.Yöneticiler diyip genelleme yapmışsın, altdan sponsorluık nidaları iteleşemişsin.
ARİSAKA RAMPAGE'DEN SPONSOR, diye mesaj yazsalar sormaz mısın nednenini?
Bu arada ben forumdan Rampage klavye kazandım.Dostum niye sponsor lafima bu kadar takildin anlayamadim. Forumda bedava urun mu dagitiyor da bu kadar savunuyorsunuz markayi gibisinden foruma mi sponsor dedim.
Sen aglionYoneticiler diye tek bir lafim bile yok. Donanimarsivi yazmisim ki simdi fark ettim orada biraz yanlis anlasilma olmus, forum desem daha dogru olacakmis ama donanimarsivi derken de kisisel degil forum anlaminda yazmistim.
Doğru dedin, sadece yöneticilerin olduğu konularda kurallar uygulanıyor o yüzden uyarı falan yeriz maazallah.Arkadaşlar yazım kurallarına dikkat lütfen.
Tabi hocam.Doğru dedin, sadece yöneticilerin olduğu konularda kurallar uygulanıyor o yüzden uyarı falan yeriz maazallah.