🔥İndirim Rampage Fury X Wired RM-F5 449 TL satışta [Trendyol 419TL]

449 TL bir tık fazla olmuş diyordum da Dolar kuru malum... Artık o lafı diyesim gelmiyor, ha tabii ki normal şartlarda 399 TL çok iyi fiyat olabilirdi.
Test vs. imkanım olsa Void Elite ile karşılaştırabilirdim, ama FuryLevell'ın test etmem için göndereceğini hiç mi hiç sanmıyorum :p

400 TL'ye falan alabilen varsa düşünmesine pek gerek yok bence, özelliklerine bakacak olursak zaten yeterli bir fiyat. 449 TL'de ise bir tık düşündürebilir yine alınabilir tabii ama 399'a kesin değer derim.
Void elite RGB Wireless ile Fury X'i de kullandım farkı konuşmaya gerek yok uzun uzun Wireless Zorzono alıyor vs'yi.

Muhtemelen kablolu versiyonda durum birbirine çok yakın olacak.
Elimde kablolu Void Elite RGB de oldu onunla eş değer gibiydi kablo bağlanmış Fury X Wireless ,eğer yeni modelin ses kalitesi Wireless modeli gibiyse ses yüksekliği tarafında Fury X alır ama kalite olarak alacağını sanmıyorum .
Fiyat bakımından zaten zorzonoyu baya bi üzmüşe benziyor .419 TL ile 700 TL arasında bayaaa bir fark var.(Anlık fiyatlandırmalara bakılmıştır.)

Ha Void'in asistanı daha iyi bu arada : D

F/p bakımından bakacak olursak Wired Fury X maçı alıyor gibi .

Sponsor ne demek? bilgin var mı? mesela Rampage foruma nasıl sponsor olmuş olabilir?
Dostum niye sponsor lafima bu kadar takildin anlayamadim. Forumda bedava urun mu dagitiyor da bu kadar savunuyorsunuz markayi gibisinden foruma mi sponsor dedim.

Birazdan konu kapanacak emin olun
@RevDeisDou senin bahtını...
Konuya oc yaparsa hiçbirşey olmaz
Arkadaşlar bu kulaklık da aklımda olduğu için yeni konu açmak yerine buradan sormak istedim. Sizce aradaki farkı verip cloud 2 mi alsam? Fiyatı son zamanlara göre uygun değil mi sizce de?

Aradaki farkı verebiliyorsan cloud 2 kendi bütçesinde iyi bir tercih

Forumda bedava urun mu dagitiyor da bu kadar savunuyorsunuz markayi gibisinden foruma mi sponsor dedim.
Markayı bu kadar savunmadık bırak markayı savunmadık, modelin iyi olduğunu söyledik.

Geri