?Şşşşt G102
Eskiden mouse konusu açılınca herkes g102 öneriyordu ondan yazdım.
umarım şaka amaçlı yazmışsındır yoksa gerçekten bu mousela kıyaslıyorsan bozuşacağız.Eskiden mouse konusu açılınca herkes g102 öneriyordu ondan yazdım.
ürünün özelliklerine bakmadın heralde direk konuya atladın.500-550TL mi? Şaka mı? En fazla 350TL olursa alınabilir olur. Model D varken asla para verilmez.
"Sadece" markaya bakarak ürün alıyorsan sorun sendedir, dediğim gibi Rival 3 sorunlu bir fare. 500 550 liraya daha iyisi bulunsa da senin attığın farede LOD sorunu olduğu gerçeği değişmez. Öncelikle ürünleri iyice bir araştırın markasına takılmadan, sonra gelin tekrar konuşalım.Steel series kendini kanıtlamış bir marka rampage daha gösterdiki bize her şey marka değil diyosun steel series dünyanın en kaliteli mouse ları arasında rampage yanından bile geçemez fanboyluk la alakası yoktur.
350? Öldürdün bu arada. 400 450.500-550TL mi? Şaka mı? En fazla 350TL olursa alınabilir olur. Model D varken asla para verilmez.
Hayır, Furylevel ürünü duyurduğundan beri takip ediyorum.ürünün özelliklerine bakmadın heralde direk konuya atladın.
350 mi? 350'ye bu özellikleri sunan bir mouse varmı? model d kablolu ve özellik olarak daha kötü500-550TL mi? Şaka mı? En fazla 350TL olursa alınabilir olur. Model D varken asla para verilmez.
Kablosuz olduğu unuttun, kusura bakmayın.350 mi? 350'ye bu özellikleri sunan bir mouse varmı? model d kablolu ve özellik olarak daha kötü
normaldir eğer modüler olmasını ve kablosuz olmasını hiçe sayarsan normal onlar fiyata etki etmiyor zaten dimi ?Hayır, Furylevel ürünü duyurduğundan beri takip ediyorum.
Model D sensör hariç her açıdan daha üstün bir fare. Ki, PMW 3360 ile Fury Z'nin arasındaki farkı hissetmek çok zor. İki marka arasında kalsaydım Rampage'i seçmezdim.
Ayrıca kullananlar bilir, Model D tam olarak bir kablosuz fare hissiyatı veriyor. Yani ben hiçbir şekilde fury Z almazdım.Kablosuz olduğu unuttun, kusura bakmayın.
"Özellik olarak daha kötü" demek çok genel bir yargı. Sadece sensör olarak üstün.
1 Özellik olsa bile daha iyi olduğunu değiştirmez ama 2 fareyi kullanmadan kesin bir şey diyemem ama şu anki fiyatı hak ediyor bu mouseKablosuz olduğu unuttun, kusura bakmayın.
"Özellik olarak daha kötü" demek çok genel bir yargı. Sadece sensör olarak üstün.