Asus Hava Kuvvetleri Rampage İle Çatışacak mı?ASUS al
Keşke Ama Zor Rampage Olduğu İçin Şoka Gelir Büyük İhtimalBİM’e 5000’e 1650’li laptop gelsin.
Casper'ın ne halde olduğunu araştırınız. Clevo dan alıyorlar laptopları, ayrıca Monster'ın sorun çıkaran çoğu laptopuda clevo üretimidir.Bilipte Konuşuyorum Konunun Neresi Boş Tüm Bilgileri Verdim Logolarını Değiştirecekler Tabi Rampage Monster Logosu İlemi Pc Satsın Kendi Logosu İle Satıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden Alınmaz?
Casper excalibur serisi ve monster serisi bence iyi sadece monster ve casper değil hp aorus alinware markalarınında bazı laptoplarını bu firma üretiyorCasper'ın ne halde olduğunu araştırınız. Clevo dan alıyorlar laptopları, ayrıca Monster'ın sorun çıkaran çoğu laptopuda clevo üretimidir.
Hatta casper zamanında Quanta Computer firmasına laptop ürettirmiş bu firma ise Dell, Alienware, HP, Lenovo, Acer, Gigabyte, Aorus Firmalarına Laptop Tasarlayıp ÜretiyormuşCasper'ın ne halde olduğunu araştırınız. Clevo dan alıyorlar laptopları, ayrıca Monster'ın sorun çıkaran çoğu laptopuda clevo üretimidir.
Anlamadım Tam Olarak Ne Demek İstediniz?Sustur şu insanları Rampage.
Herkesin önyargısı var ya hani Rampage olduğu için. Önyargıları kır ve başarılı bir iş çıkart ortaya demek istedim.Anlamadım Tam Olarak Ne Demek İstediniz?
Hmm Anladım HaklısınızHerkesin önyargısı var ya hani Rampage olduğu için. Önyargıları kır ve başarılı bir iş çıkart ortaya demek istedim.
fason olurRampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
rgb olan her laptop iyidirRampage gaming laptop çıkarıyor bildiğiniz üzere everest çıkartmıştı ama insanlarda adı everest olduğu için bir algı olmuştu rampage markasıda kendine gaming bir laptop çıkartıyor bu ürünü rampage üretmiyecek rampage sadece tasarım ve özelliklerini belirledi çoğu firma gibi bu ürünü büyük ihtimal clevo firması üreticek korkmanıza gerek yok bu firma dünyaca ünlü laptop üreten bir firma monster casper hp aorus alinware everest gibi daha bir sürü firmaya laptop üreten yada üretmiş bir firma gayet iyi bir firma olduğunu söyliyebilirim yani içiniz rahat etsin fiyat ve özellikleri ne olur bilmiyorum ama öğrenirsem buraya eklerim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Laptop'u daha videolu bir şekilde görmek istiyorsanız bu videoya bakabilirsiniz videoda rampage laptop görünüyor
Belirttim Zaten Fason Olduğu Yani Oem Üretim Olduğu Zaten Bunu Çoğu Laptop Üreten Firma Yapıyorfason olur
Aynen rgb +100 fpsrgb olan her laptop iyidir
Olabilir ama ben pek sanmıyorumUcuz olması için malzeme kalitesinden koşacaklar muhtemelen. Umarım yanılırım.